Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ilyen esetekben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyen esetekben is el lehet mondani hogy szeretem, vagy ilyenkor "tűrni kell"?

Figyelt kérdés

Ha tegyük fel valaki olyanba szeretek bele,akibe nem kellene.

Ez alapvetően azt mutatja hogy nem kell elmondani.

És,ha már sokat sírtam miatta,bizonyos dolgokkal sokszor megsért (mert nem tudja h szeretem),már majdnem elsírom magam előtte?Szóval,hasokat "szenvedek" miatta,akkor se mondjam el,mert nem kellett volna beleszeretnem,vagy mondjam el hogy meg tudjak könnyebbülni?Mit gondoltok,ilyenkor tilos elmondani,vagy jobb ha mégis tudja az illető,és hátha kevésbé szenvedek utána?

2015. dec. 7. 19:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
miért ne szabad tudnia,hogy beleszerettél?
2015. dec. 7. 19:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondanám el.
2015. dec. 7. 19:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mi az, amu miatt nem szeretnéd elmondani. Ha tényleg ilyen a helyzet akkor zárd ki az eletedből, ne tartsd vele a kapcsolatot.
2015. dec. 7. 19:38
 4/13 A kérdező kommentje:

Azért mert foglalt..

De..nem arra gondoltam hogy akarnék tőle vmit,hanem hogy azért mondanám el hgy megkönnyebbüljek kicsit,és mert sokat sírtam már miatta..és mert ő is csak nehezíti a helyzetem

2015. dec. 7. 20:11
 5/13 A kérdező kommentje:
Egy darabig muszáj tartanom vele a kapcsolatot..nem írom le miért,de tényleg muszáj
2015. dec. 7. 20:12
 6/13 RRR ***** válasza:
100%

,bizonyos dolgokkal sokszor megsért (

na ezért ne tedd,ha picit is szeretne nem tenné

2015. dec. 7. 20:20
 7/13 A kérdező kommentje:

Én ezt úgy értettem,hogy olyan humora van,amit nem biztos hogy bántónak szán..de mivel nem tudja hogy szeretem,ezért ő nem veszi komolyan..nekem viszont rossz.

Vagy pl. az se mindig volt jó mikor bókolt..mert..ezzel úgy tűnt hogy szeret..csakhogy én meg nem mertem neki elmondani mit érzek

És ababan nem voltam biztos h szeret

2015. dec. 7. 20:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Korotok mennyi? H kezelné?
2015. dec. 7. 21:30
 9/13 anonim válasza:
50%

Itasd le,

kúrd meg jól,

és ha beléd szeret akkor viheted!

2015. dec. 9. 20:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elmondhatod neki, de akkor vedd számításba, hogy változni fog köztetek a viszony és lehet, hogy nem tudja megfelelően kezelni.
2016. jan. 14. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!