Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen esetekben is el lehet mondani hogy szeretem, vagy ilyenkor "tűrni kell"?
Ha tegyük fel valaki olyanba szeretek bele,akibe nem kellene.
Ez alapvetően azt mutatja hogy nem kell elmondani.
És,ha már sokat sírtam miatta,bizonyos dolgokkal sokszor megsért (mert nem tudja h szeretem),már majdnem elsírom magam előtte?Szóval,hasokat "szenvedek" miatta,akkor se mondjam el,mert nem kellett volna beleszeretnem,vagy mondjam el hogy meg tudjak könnyebbülni?Mit gondoltok,ilyenkor tilos elmondani,vagy jobb ha mégis tudja az illető,és hátha kevésbé szenvedek utána?
Azért mert foglalt..
De..nem arra gondoltam hogy akarnék tőle vmit,hanem hogy azért mondanám el hgy megkönnyebbüljek kicsit,és mert sokat sírtam már miatta..és mert ő is csak nehezíti a helyzetem
,bizonyos dolgokkal sokszor megsért (
na ezért ne tedd,ha picit is szeretne nem tenné
Én ezt úgy értettem,hogy olyan humora van,amit nem biztos hogy bántónak szán..de mivel nem tudja hogy szeretem,ezért ő nem veszi komolyan..nekem viszont rossz.
Vagy pl. az se mindig volt jó mikor bókolt..mert..ezzel úgy tűnt hogy szeret..csakhogy én meg nem mertem neki elmondani mit érzek
És ababan nem voltam biztos h szeret
Itasd le,
kúrd meg jól,
és ha beléd szeret akkor viheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!