Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet szerelem?
Nálam eleve úgy működik, hogy attól, hogy valaki mondjuk külsőre tetszik, még nem feltétlenül tudok hozzá vonzódni, ahhoz kell, hogy ismerjem valamennyire, illetve fontos, hogy hogyan viselkedik velem. Ha érzem az érdeklődését, figyelmét, és a számomra fontos tulajdonságok megvannak benne, akkor fokozatosan ki tud alakulni vonzalom.
A mostani párommal így volt: ismertem közös társaságból, és több hónap után kezdtem el vonzódni hozzá. Addig nem nagyon beszélgettünk kettesben, csak a közösségi megnyilvánulásait ismertem, ami szerintem hitelesebb, mint egy direkt randizós helyzet, amiben mindenki próbálja a legjobb arcát mutatni. Így viszont elég alaposan megismertem, a hibáival együtt. Plusz érzékeltem részéről valami érdeklődés-félét, és ez így együtt elég volt a vonzalmam kialakulásához. Aztán elkezdtünk találkozgatni, és a mivel nagyon egy hullámhosszon voltunk, a második ilyen találkozón össze is jöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!