Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom kit válasszak?!
Figyelt kérdés
Elég szar helyzetben vagyok,olyan téren,hogy megismertem két srácot,akik igencsak közel kerültek hozzám.Az egyikkel régi hát 2 éve vagyunk barátok,egy 1 évvel ezelőtt viszont bevallotta,hogy ő többet érez irántam.Viszont ő kicsit távol lakik tőlem,így úgy egyeztünk meg,hogy haverok maradunk,mert a távkapcsolatnak nincs értelme.Na igen,de most úgy alakult az életem,hogy egy hozzá közeli városba fogok költözni (nem miatta).És ezt mondtam is neki,ő nagyon örült,hogy sűrűbben tudunk majd találkozni meg akár kapcsolat is kialakulhat.Na igen,de volt,hogy ezzel a sráccal nem beszéltünk egy ideig,mert összevesztünk bizonyos dolgokon.És ez idő alatt október elején,megismertem egy másik srácot,aki szintén szimpatikus lett számomra,meg én is neki.Azt mondtam neki,nincs barátom,mert akkor nem is ismerkedtem senkivel.Na de most az előző sráccal is beszélek meg jóba vagyok.Egyik srác sem tud a másikról.Végül is egyikkel se voltam együtt,tehát szex meg semmi ilyen nem volt.Viszont úgy érzem,hogy mind a kettőt szeretem,nem tudom mit csináljak most? Igazából egyiket sem szeretném elveszíteni,de kihasználni sem akarom őket.2015. dec. 1. 14:24
1/12 anonim válasza:
Válassz engem... Mást nagyon nem tudsz csinálni.
3/12 A kérdező kommentje:
Valaki valami hasznosabb választ?!
2015. dec. 1. 14:33
4/12 anonim válasza:
Min vesztetek össze az egyikkel?
Mivel őt már jobban ismered,ezért tudhatod mit várhatsz tőle,tedd mérlegre az eddigi közös történeteteket,és döntsd el,menne-e vele a dolog?
Másik srác még teljesen ismeretlen,lényegében azt gondolod róla,amit csak akarsz.
szerintem próbáld megismerni jobban.
Ne randizz egyszerre mindkettővel,és ne áltasd őket.
6/12 A kérdező kommentje:
Azon vesztünk össze,hogy úgy volt,hogy találkozni fogunk,de nekem mindig összejött valami,ami miatt nem jött össze akkor a találkozó.Meg elkezdett rinyálni,hogy mennyire hiányzok neki,rossz,hogy nem lakom hozzá közelebb.Erre mondtam,hogy amikor én hívtam őt hozzánk,akkor meg nem jött,szóval ezen vesztünk össze.Úgy 1 hónapig nem beszéltünk,se neten sehol sem.Tudom,hogy mindenkinek vannak hibái,igen jól ismerem őt,elég makacs,önfejű,nagyon őszinte tehát mindig kimondja,amit épp gondol,még ha sértő is.Nagyjából olyan mint én.A másik srác is,ő olyan akivel lehet hülyéskedni,ő annyira nem komoly,de a kapcsolatot nagyon komolyan venné,külsőleg mindenki ilyen bunkó,extrém valakinek tartaná,de nem ilyen valójában nagyon is szerethető ember.
2015. dec. 1. 14:47
7/12 A kérdező kommentje:
Nagyon nehezen szeretek bele valakibe (legalábbis azt hittem),soha nem voltam ilyen helyzetbe.Amúgy hamarosan fogok találkozni mind kettővel.
2015. dec. 1. 14:50
9/12 anonim válasza:
Ne légy idióta!!! Olyan nincs hogy kettő! Dönts minél előbb!!! legyen gerinced! Valamelyiknél csak tudod mit akarsz!!!
10/12 A kérdező kommentje:
Beszéltem neki,a másik srácról.A válaszaiból meg a reakciójából,rájöttem,hogy nekem ő kell!A másik sráccal még nem beszéltem,de meg fogom mondani neki,hogy ne reménykedjen,hogy összejövünk.
2015. dec. 1. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!