Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a barátomat? Ha haverozik én megszűnök? Én hisztizek v más is így látja?
Milyen gyakran jár el? Naponta? Mert akkor tényleg para.
De ha néha elmegy meginni egy sört, akkor ne zaklasd már! :D
Ha elmegy, akkor miért szükséges, hogy írjon? Inkább menj néha velük te is. Én is jóba vagyok barátom haverjaival sőt nem csak a barátoméra, hanem az én szülinapomba is lejöttek, ami nálam volt tartva.
Ha veled is tölt elég időt, akkor semmi okod az aggodalomra.
Nyilván nem ír, ha társaságban van, nem értem egyáltalán hogy juthat eszedbe az, hogy ez másképp legyen.. én sem nyomkodom bunkó módom a telefonom, ha társaságban vagyok.
Vannak haverjai, barátai, eljárkál velük. Mi is ezzel a probléma? A sörözés rész még hagyján, hogy zavar, de ha nem állandóan ez van, akkor ezen sem értem a sértődést.
Neked nincsenek barátaid? Vagy az a fajta vagy, aki ha párkapcsolatban van, hirtelen mindenki mást hanyagol? Ha igen, az elég gáz.
Ne legyél pióca..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!