Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor hisztizek, ő meg már el se olvassa, nekem kell bocsánatot kérnem?
Attól függ mi történt.
De attól még veszekedtek, miért kell baromságokat mondnai?? Sosem értettem s midnig is szánalmasnak találtam. Aztán csaj csodálkozik nincs elolvasva mit. Írd
Én korábban akkor hisztériáztam egy kapcsolatban, ha úgy érzetem, hogy nem ért meg a párom. Tehát nem érti meg, hogy amiről beszélni akarok, az nekem tényleg egy komoly probléma. Szóval először én is szépen kezdtem, mint a normális emberek. Aztán mondtam csúnyábban. Utána pedig jött a hisztéria, amivel a férfiak általában nem tudnak mit kezdeni, mert nem tulajdonítanak neki jelentőséget, csak azt látják, hogy marhára gáz, ezért menekülnek tőle.
Tehát, ha sokat hisztizel valakinek, az nem az igazi. Mert, ha valaki tényleg a párod, el sem jutsz erre a pontra, mert bőven megbeszélitek a dolgot még az előtt, hogy robbannál. Persze ehhez az is kell, hogy őszintén el tudd mondani, mi a bajod. Ha meghallgatja, megbeszélitek, akkor öröm, boldogság. Ha ez nem teljesül, akkor jön a hiszti. 28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!