Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokszor hisztizek, ő meg már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor hisztizek, ő meg már el se olvassa, nekem kell bocsánatot kérnem?

Figyelt kérdés
Én vagyok a lány, és már szégyellem magam, hogy alig tudunk normálisan beszélni, mert mindig behisztizek, aztán hülyeségeket vágok a fejéhez, ő meg képes nem beszélni velem. Hívjam fel és kérjek úgy bocsánatot? Ha egyáltalán felveszi a telefont
2015. jan. 22. 06:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Minek hisztizel?Ezt utálja minden pasi.Ha bajod van,üljetek le és beszéljétek meg normális ember módjára.
2015. jan. 22. 07:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg sokszor hisztizel, és hülyeségeket vágsz a fejéhez, akkor ne csodálkozz, hogy nem beszél veled. Hívd fel, az hatásosabb, mint ha ráüzensz. Mondd el neki, hogy rosszul érzed magad amiatt, ahogy viselkedtél, aztán meg kezdj el változni, mert őt is elveszíted, és a hiszti miatt később sem lesz egyszerű dolgod egy másik kapcsolatban. Hidd el, tudom, miről beszélek, én is hisztis vagyok...
2015. jan. 22. 07:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Attól függ mi történt.

De attól még veszekedtek, miért kell baromságokat mondnai?? Sosem értettem s midnig is szánalmasnak találtam. Aztán csaj csodálkozik nincs elolvasva mit. Írd

2015. jan. 22. 07:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem csoda a reakciója, te szívesen beszélsz olyan emberrel, aki folyamatosan b*szogat?
2015. jan. 22. 09:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Én korábban akkor hisztériáztam egy kapcsolatban, ha úgy érzetem, hogy nem ért meg a párom. Tehát nem érti meg, hogy amiről beszélni akarok, az nekem tényleg egy komoly probléma. Szóval először én is szépen kezdtem, mint a normális emberek. Aztán mondtam csúnyábban. Utána pedig jött a hisztéria, amivel a férfiak általában nem tudnak mit kezdeni, mert nem tulajdonítanak neki jelentőséget, csak azt látják, hogy marhára gáz, ezért menekülnek tőle.

Tehát, ha sokat hisztizel valakinek, az nem az igazi. Mert, ha valaki tényleg a párod, el sem jutsz erre a pontra, mert bőven megbeszélitek a dolgot még az előtt, hogy robbannál. Persze ehhez az is kell, hogy őszintén el tudd mondani, mi a bajod. Ha meghallgatja, megbeszélitek, akkor öröm, boldogság. Ha ez nem teljesül, akkor jön a hiszti. 28N

2015. jan. 22. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!