Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bocsánatot kérjek tőle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bocsánatot kérjek tőle?

Figyelt kérdés

Ráírtam egy srácra, megkérdeztem tőle, szia hogy vagy. 10 perc múlva válaszolt rá: köszi jól és te. Válaszoltam neki és visszakérdeztem. Újabb negyed óra múlva meguntam a várakozást és elköszöntem tőle. Fél óra múlva nézte meg. Semmi válasz. Én voltam a türelmetlen és bunkó és kellett volna rá várnom vagy nem?

(Másik helyen napok óta nem nézte meg, amit írtam neki. Tegnap jó éjt kívánt. 4. napja, hogy nem tudtunk normálisan beszélgetni. Meguntam a várakozást.)

Nagyon nyűgös vagyok.

2015. jan. 12. 15:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Te vagy türelmetlen. Biztosan dolga van, és nem tud nonstop a gép előtt ülni.
2015. jan. 12. 15:22
 2/7 To7ka ***** válasza:
Ne zaklasd.. Bocsánattal se!:) Kár türelmetlenkedni, ha szeretne Veled beszélgetni majd válaszol, és ír. Próbálj meg bedobni egy témát, valamit amiről ténylegesen tudtok beszélgetni, nem csak szia-szia-jóéjt.
2015. jan. 12. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Facebook generáció, ülj le 1es..
2015. jan. 12. 15:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Ugyan már , ezen nincs mit ragozni . Ki és be kapcsolódnak későn reagálnak ennyi .
2015. jan. 12. 15:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Olcsóbb a facebook, mint a telefon. Nem egy helyen lakunk, bár minden nap tudnánk találkozni.

Igyekeznék én témázni, ha egyáltalán válaszolna.

2015. jan. 12. 15:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne kérj tőle bocsánatot, szerintem nem vagy türelmetlen. Igazán írhatna neked gyorsabban is, vagy mondhatná, hogy most nem nagyon ér rá, mert elfoglalt, és akkor te se várnál rá tíz perceket.
2015. jan. 12. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért is kérnél bocsánatot? Nem kötelességed ott dekkolni a gép előtt, csak hogy reagáljon pár szót. Ne alázkodj így meg előtte!
2015. jan. 12. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!