Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy ilyen férfi mellé milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen férfi mellé milyen nő való?

Figyelt kérdés

30 éves férfiről van szó, az anyjával él albérletben, semmije nincs, még egy biciklije sem. Napi 1 doboz cigarettát elszív, és "tudod,hogy én nem iszok" címszó alatt legurít 1-2-3 sört naponta, de van,hogy 1-2 feles is lemegy mellé.

Természetéről is szólva, nagyon beszédes,hirtelen haragú,makacs,káromkodik, folyton ugyanazokon a dolgokon rágódik,és 5x elmondja ugyanazt,hogy megerősítse a mondandóját.

Történetesen ezt a pár sort a barátomról írtam. Tudom,hogy mit vállaltam, de egyre nehezebb vele,pedig minden negatívum ellenére nagyon szeretem. El se tudom képzelni az életem nélküle. De félek,hogy tönkre fogok menni ebben a kapcsolatban,mert folyton érte aggódom. Elég zűrös életmódot folytat,amit nem részleteztem az előbbi pár sorban. Úgy érzem,hogy nálam menedéket talál, és megnyugszik mellettem, de így is aggódom. Félek belegondolni,hogy mi lesz velünk később. Hogy lesz-e együtt jövőnk? El tudom-e majd ez hosszútávon viselni?

El nem tudom képzelni,hogy ha összeköltözésre kerülne a sor, miből élnénk meg, ha a fizetése harmadát elcigizi. A lakásban füstöl. A kocsiban (ha lenne). A kisbabánkhoz nyúlna dohányos kézzel, magához ölelné, a kicsi meg a füstös ruháját szagolja?!

Rengeteg veszekedésünk volt már abból kifolyólag,hogy a cigizést meg a piálást le kellene csökkenteni, erre ő azzal tromfol vissza, hogy én nem tudom őt elfogadni úgy,ahogy van.

Rólam annyit kell csak tudni, hogy egy nyugodt természetű, egyetemista lány vagyok, és 100%-ot próbálok belerakni ebbe a kapcsolatba, és mindent megadni neki, de néha elgondolkodom azon, hogy ez az "életmód" nem nekem való.

2015. nov. 28. 21:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Milyen nő való ilyen "férfi" mellé?

Elég egyszerű erre a válasz: ostoba és naiv, esetleg megspékelve egy kis Teréz-anya komplexussal.

Normális értékrenddel és önbecsüléssel rendelkező nő szóba sem áll egy ilyen emberrel.

2015. nov. 28. 22:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántásból, de valamit megmutat az rólad is, hogy egy ilyen ember kielégíti a lelki, szellemi lényedet is. Szóval azt kell mondjam, benned is lehet valami régebbi törés, sérülés, hogy belekerültél és benne is akarsz maradni egy ilyen romboló kapcsolatban. Talán társfüggő vagy, és azt az érzést hajkurászod, hogy tartozz valakihez, nem is magába a paliba vagy szerelmes.
2015. nov. 28. 22:36
 13/18 anonim ***** válasza:

Inkább azzal kellene foglalkoznod, hogy egy ilyen lány mellé milyen férfi való.

A barátod már megtalálta a nőket, akikre szüksége van.

Az egyik anyukája nevelte eddig és most a második anyu vigyáz rá.

2015. nov. 28. 22:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen és hasonló kérdéseknél mindig eszembe jutnak azok, akik szerint rossz, ha a nőknek vannak elvárásaik a leendő párjukkal szemben...
2015. nov. 28. 22:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
hülye vagy, én ennyit tudnék hozzászólni a kérdéshez.
2015. nov. 28. 22:56
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
És akkor még mondja valaki, hogy a nőknél nem az ilyenek az "alfakanok"!
2015. nov. 28. 23:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne akarj megmentő lenni,mert rámész lelkileg.
2015. nov. 28. 23:28
 18/18 anonim ***** válasza:

nekem a 23 éves párom volt hasonló. Nem kell mondanom, 2 hónapig bírtam.

Napi 20-25 szál cigi, minden hétvégén, mikor ott voltam, akkor is mentünk a haverokhoz. 3-4 doboz sör, egy kis hubertus, egy kis whiskykóla.. én nem láttam a 2 hónap alatt berúgva szerencsére.

Emellett rendetlen, trehány, otthon egy fillért sem ad be, és így is minden hónap végén kuncsorog a szüleitől. Emellé jött az exe, akit (még ha ő nem is vallja be) még mindig szeret.. Ebből lett elegem. Így is sírtam utána egy hónapot.

Én azt mondom, még most lépj ki ebből. Nehéz tudom, lásd az én példám, hogy a két hónap után mennyit szenvedtem. De fiatal vagy, bárhol, bármikor találsz százszor normálisabb pasit, aki tényleg megérdemel. Egy ilyen a pénzéhes r...cot érdemel, aki jól lehúzza párszor, csakhogy ráébredjen, mit vesztett veled! 20L

2015. nov. 30. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!