Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen férfi mellé milyen nő való?
30 éves férfiről van szó, az anyjával él albérletben, semmije nincs, még egy biciklije sem. Napi 1 doboz cigarettát elszív, és "tudod,hogy én nem iszok" címszó alatt legurít 1-2-3 sört naponta, de van,hogy 1-2 feles is lemegy mellé.
Természetéről is szólva, nagyon beszédes,hirtelen haragú,makacs,káromkodik, folyton ugyanazokon a dolgokon rágódik,és 5x elmondja ugyanazt,hogy megerősítse a mondandóját.
Történetesen ezt a pár sort a barátomról írtam. Tudom,hogy mit vállaltam, de egyre nehezebb vele,pedig minden negatívum ellenére nagyon szeretem. El se tudom képzelni az életem nélküle. De félek,hogy tönkre fogok menni ebben a kapcsolatban,mert folyton érte aggódom. Elég zűrös életmódot folytat,amit nem részleteztem az előbbi pár sorban. Úgy érzem,hogy nálam menedéket talál, és megnyugszik mellettem, de így is aggódom. Félek belegondolni,hogy mi lesz velünk később. Hogy lesz-e együtt jövőnk? El tudom-e majd ez hosszútávon viselni?
El nem tudom képzelni,hogy ha összeköltözésre kerülne a sor, miből élnénk meg, ha a fizetése harmadát elcigizi. A lakásban füstöl. A kocsiban (ha lenne). A kisbabánkhoz nyúlna dohányos kézzel, magához ölelné, a kicsi meg a füstös ruháját szagolja?!
Rengeteg veszekedésünk volt már abból kifolyólag,hogy a cigizést meg a piálást le kellene csökkenteni, erre ő azzal tromfol vissza, hogy én nem tudom őt elfogadni úgy,ahogy van.
Rólam annyit kell csak tudni, hogy egy nyugodt természetű, egyetemista lány vagyok, és 100%-ot próbálok belerakni ebbe a kapcsolatba, és mindent megadni neki, de néha elgondolkodom azon, hogy ez az "életmód" nem nekem való.
"El se tudom képzelni az életem nélküle."
Akkor? Mért az ilyen hulladék férfiak kellenek a nőknek egyszerűen nem értem meg.:(
Egyetemista,fiatal lány vagy,és kérlek bocsáss meg, de kicsit nem normális.
Fiatal vagy,ne hagyd magad tönkretenni!
Miért nem hagyod el ezt a faxfejt?
Változni nem akar,igaza van,vagy elfogadod és tolerálod a hülyeségeit,vagy elhagyod.
Nem az 1-2 sör a legnagyobb probléma, meg a cigi,bár kinek mi...attól még lehetne egy normális pali,de nem annak tűnik.
Makacs, beszélni, hatni nem lehet rá.
Dobd ki a fenébe.
Egy ilyen férfi mellé egy hasonló kaliberű nő való, mint ő. Bár az is katasztrófa, de lagalább együtt húzzák le egymást.
Te nagyon rosszul látod a dolgokat. Őt nem meg mented és menedéket adsz a zord világ elől neki, hanem egy hülye vagy, aki hagyja, hogy lehúzzák.
Az a baj, hogy ha akarna változtatni megtenné. Nem miattad, nem más miatt, hanem maga miatt. Akkor lesz a változás tartós. Ha más miatt van javulás, annak mindig zuhanás lesz a vége.
Asszem csernus mondta, hogy egy egészséges kapcsolathoz két egészséges fél kell. Ha az egyik megzuhant, akkor az a kapcsolat sosem fog jól működni. Megroggyan az egész, mert két tartó pillér kell, egy önmagában megzuhan a terhek alatt.
Fiatal vagy, tombolnak a hormonjaid, meg nagyon szerelmes vagy és love, és peace, és csillámpónik. De még a nagy rózsaszín dizsi ellenére is néha kilóg a lóláb... érzed, hogy ez nem lesz jó. És nem is lesz. Neked nem nevelni és menedéket adni és terelni. Az nem kapcsolat, az nevelés és egy 30 évesnél már rohadtul elkésett vele még a saját szülője is.
De azt mondom, hogy 2 út van. 1 elhagyod addig amíg nem sérülsz komolyabban. És persze ott lesz egy jóidejig, a mi lett volna ha... költői kérdés. És emészteni fog, mert fog. Majd jön valaki az életedben aki szintén ilyen érzéseket ébreszt benned és akkor túllépsz rajta.
2. verzió, hogy kitartasz mellette, mert a nagy disney hercegnő könyvben is ez van megírva, hogy az első a herceg örökké szól és méltó jutalmad... mi is lesz? Hát nem merek konkrétumokba belemenni, de azt biztosra jósolhatom, hogy lesz még olyan időszak az életeben, amikor rá sem bírsz nézni, és gyűlölni fogod őt, és csodálkozol mit láttál benne. De akkora már nem lehet meg nem történtté tenni a dolgokat mert ott fog nyüszíteni a gyerek, aki az első számú fegyver lesz akit ellened felhasználhat.
Egy kapcsolat az elején mindig ilyen. Nagy a ragaszkodás és a love és úgy érzed, nem tudsz nélküle élni. De ez el múlik. Mindig elmúlik. És akkor azzal tudsz csak tovább együtt élni aki hozzád hasonló értékrendekkel bír. Mert az élet elég szar anélkül is, hogy pároddal kell hadakozni non-stop.
Tudod egyszer volt egy mónikashow epizód, na onnan az idegbeteg a bézbózütős.
Most komolyra fordítva,ez csak rajta múlik
Ha megmentő akarsz lenni, segíts a hajléktalanokon, vagy az állatmenhelyen.A te csodás párod magának kereste a bajt, és jól is érzi magát az ő kis nihiljében.
A gyereket félted, hogy szagolja majd a bagószagát, de te hogy birod elviselni?Nincs hányingered, ha hozzád ér?
Én rosszul lenék, ha egy pia, bagó szagú ürge megölelne, váááá!!
Az meg szintén gáz, hogy 30 évesen semmije nincs, de láthatóan a cigin, pián kívül másabb igénye nincs is.Kapok mellé egy anyukát is gyertyatartónak.Nagyszerű!Szerencséje a pasasnak, talált egy mazochistát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!