Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi nyűgöz le egy pasit és mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajtospuszedli kérdése:

Mi nyűgöz le egy pasit és mi taszítja?

Figyelt kérdés
együtt vagyok a párommal pár hónapja és az elején odavolt értem, mostanra nemigazán keres, nem mondja hogy hiányzom stb..azt mondja nagyon nyomulok és ez taszítja..de nem akar szakítani velem. én szerelmes vagyok belé és szeretném újra meghódítani, nincs ideje mindig dolgozik. hogyan tudnám magam kontrollálni és titeket mi fog meg egy nőben is mi taszít?

2015. nov. 28. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Nem szeret téged,ezért zavarja,hogy közeledsz hozzá.Igazából ha őszinték akarunk lenni,le kéne szarnod,mivel ő már megkapta,amit akart,és ő is ezt teszi veled.Nem fogod érdekelni,akkor sem,ha a fejed tetejére állsz.Persze téged most elvakítanak az érzéseid,holott hagynod kéne.
2015. nov. 28. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
egyet értek az előző hozzá szólóval.
2015. nov. 28. 16:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából én is egyet értek az elsővel, de az egyáltalán nem biztos, hogy nem érdekled őt, vagy hogy ő le se fütyül téged. Elképzelhető, hogy mivel ott vagy neki, és mindig ott vagy, és tudja, hogy szereted, ezért ezt ő természetesnek veszi, ez így van rendjén, ezzel nincs semmi teendője (nagyon sok férfi ilyen, ki pár hónap után, ki 10 év házasság után)

Tegyél egy próbát! Ne keresd egy ideig, ne nyomulj, ne lihegj a nyakába! Ha hiányozni fogsz neki, akkor majd ő fog keresni, és akkor onnan majd újra építhetitek a kapcsolatotokat.

Ha nem keres, akkor így is, úgy is megette a fene...

2015. nov. 28. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

Taszítja a nyugdíjas szocreál haj és öltözködés, taszítja a sárkány mentalitás és a prostinak levés.

Vonzák a hatalmas mellek, wide hips, fegyverek ismerete, retro cuccok szeretete, giotin a kertben.

2015. nov. 28. 17:14
 5/6 anonim ***** válasza:
guillotine, nyomi
2015. nov. 28. 18:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy pasinak csak addig kellesz, amíg újdonság vagy és megkapja amit akar, az nem érdemli meg, hogy oda legyél érte.

De ha csak szórakozik az érzéseiddel, azért viselkedik így, akkor sem érdemli meg.

szerintem közöld vele, hogy ki van dobva!

Ha nem szeret, szépen el is tűnik különösebb ellenkezés nélkül.

Ha szeret, akkor megpróbálja majd összeszedni magát és nem fog nyavalyogni amiatt, ha néha munka után szeretnél vele lenni egy kicsit.Szerintem nem nagy kérés.

2015. nov. 28. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!