Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg nem szeretnek olyat hallani, egy férfitól, hogy szeretethiányos/vágyik a szeretetre/ölelésre/szeretgetésre? Tényleg taszítja ez őket?
"elnyeli a felé irányuló szeretetet, de vissza nem ad belőle (csak azt hiszi, hogy ad)"
Azért vannak kivételek is.
Lecke 2:
Sosem nyílsz meg nő előtt, még akkor sem, ha biztos kapcsolatban érzed magad. A nők szarba sem nézik a lelkivilágodat, senki nem kíváncsi rá, elég nekik a saját és a barátnők problémái, nincs szükségük még egy picsogó kisfiúra is. Kapcsolatban idővel lehet apránként csepegtetni az érzelmekből, de módjával. Inkább dobj be egy remek szóviccet, szófordulatot, apró vicces sztorit, kisebb poént, a humorra sokkal vevőbbek, de lelkizni nehogy lelkizz, mert azzal a nő kezébe adod az ütőkártyát, aztán utána meg amiatt siránkozhatsz, mert megforgatta a kést a hátadban az excsajod. Nincs lelkizés, nincs kitárulkozás, nincs túlzásba vitt érzelmeskedés, a nők ezt megkapják a barátnőiktől, és nem a férfiaktól várják el.
Wanda7
remélem találok olyat mint te...
Amúgy legtöbben hülyeségeket íratok, közel se lenne az amit leírtatok ide, és viszonoznám.
Hülyeség,hogy nem szeretjük hallani!
Mindenki vágyik szeretetre,ölelésre ha mondja vagy ha nem,akkor is,még a 7-es is:)
Olyan típus vagyok, aki a lelki problémáit csak kevés emberrel osztja meg, olyanokkal, akiket már megismertem, akikben megbízok. Talán ezért sem szimpatikus a számomra az olyan ember, aki már az ismerkedés kezdetén, bárkinek kiteregeti a szennyesét, az összes intim problémáját, búját-baját és siránkozik, hogy ő milyen szeretethiányos.
Az ismerkedésben én azt tartottam mindig a lényegesnek, hogy megtudjuk, jól érezzük-e magunkat együtt, vonzódunk-e egymáshoz, utána jön az, hogy esetleg lassan olyan közel kerülünk egymáshoz, hogy a mélyebb lelki életünkbe, problémáinkba is beavatjuk egymást.
A párommal alapvető, hogy megbeszéljük az ilyen jellegű gondjainkat, ha vannak, de nem azzal kezdtük az ismerkedést, hogy a lelki bajainkat a másik nyakába zúdítottuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!