Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők tényleg nem szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg nem szeretnek olyat hallani, egy férfitól, hogy szeretethiányos/vágyik a szeretetre/ölelésre/szeretgetésre? Tényleg taszítja ez őket?

Figyelt kérdés
2015. júl. 5. 00:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
igen mert a szemükben az nem férfias! az túl nyálas
2015. júl. 5. 00:14
 2/14 anonim ***** válasza:
29%
Attól függ a kapcsolat melyik szakaszában vagyunk. Ha az ismerkedésnél, akkor egyértelműen taszító, ha már a kapcsolatban fogalmazza meg az érzéseit, abban nem látok semmi rosszat, a férfiaknak is vannak érzelmei. Ha egy nehéz helyzetben mondja, hogy ezt igényli. Összességében azonban, ha nagyon labilis, önbizalom hiányos ember, akkor az egy kapcsolatban sem lesz jó, működőképes.
2015. júl. 5. 00:23
 3/14 anonim ***** válasza:
13%
Ezene még nem gondolkodtam. Minden esetre tényleg nem túl férfiashangzású. Én is kerülném. Nem kell a gyerek, hanem olyan, aki meg van már magától is. Magára hagyom egy napra és sírva fakad... és még meg se szültem. Na érted.
2015. júl. 5. 00:25
 4/14 anonim ***** válasza:
22%
Ebben a formában taszító, igen. Mert aki szeretethiányos, az olyan mint, egy fekete lyuk, elnyeli a felé irányuló szeretetet, de vissza nem ad belőle (csak azt hiszi, hogy ad).
2015. júl. 5. 00:26
 5/14 anonim ***** válasza:
22%

"elnyeli a felé irányuló szeretetet, de vissza nem ad belőle (csak azt hiszi, hogy ad)"

Azért vannak kivételek is.

2015. júl. 5. 00:31
 6/14 anonim ***** válasza:
48%

Lecke 2:

Sosem nyílsz meg nő előtt, még akkor sem, ha biztos kapcsolatban érzed magad. A nők szarba sem nézik a lelkivilágodat, senki nem kíváncsi rá, elég nekik a saját és a barátnők problémái, nincs szükségük még egy picsogó kisfiúra is. Kapcsolatban idővel lehet apránként csepegtetni az érzelmekből, de módjával. Inkább dobj be egy remek szóviccet, szófordulatot, apró vicces sztorit, kisebb poént, a humorra sokkal vevőbbek, de lelkizni nehogy lelkizz, mert azzal a nő kezébe adod az ütőkártyát, aztán utána meg amiatt siránkozhatsz, mert megforgatta a kést a hátadban az excsajod. Nincs lelkizés, nincs kitárulkozás, nincs túlzásba vitt érzelmeskedés, a nők ezt megkapják a barátnőiktől, és nem a férfiaktól várják el.

2015. júl. 5. 00:39
 7/14 anonim ***** válasza:
49%
A barátomnak hatalmas szeretetigénye van, és szeretethiánya is van/volt. Nekem ez nem probléma, mert nagyon szerethető ember, én meg olyan vagyok, akinek arra kell vigyáznia, hogy meg ne fojtsa a másikat a szeretetével. Szóval zsák a foltját.
2015. júl. 5. 00:48
 8/14 A kérdező kommentje:

Wanda7

remélem találok olyat mint te...

Amúgy legtöbben hülyeségeket íratok, közel se lenne az amit leírtatok ide, és viszonoznám.

2015. júl. 5. 00:57
 9/14 anonim ***** válasza:
10%

Hülyeség,hogy nem szeretjük hallani!

Mindenki vágyik szeretetre,ölelésre ha mondja vagy ha nem,akkor is,még a 7-es is:)

2015. júl. 5. 01:05
 10/14 anonim ***** válasza:
54%

Olyan típus vagyok, aki a lelki problémáit csak kevés emberrel osztja meg, olyanokkal, akiket már megismertem, akikben megbízok. Talán ezért sem szimpatikus a számomra az olyan ember, aki már az ismerkedés kezdetén, bárkinek kiteregeti a szennyesét, az összes intim problémáját, búját-baját és siránkozik, hogy ő milyen szeretethiányos.

Az ismerkedésben én azt tartottam mindig a lényegesnek, hogy megtudjuk, jól érezzük-e magunkat együtt, vonzódunk-e egymáshoz, utána jön az, hogy esetleg lassan olyan közel kerülünk egymáshoz, hogy a mélyebb lelki életünkbe, problémáinkba is beavatjuk egymást.

A párommal alapvető, hogy megbeszéljük az ilyen jellegű gondjainkat, ha vannak, de nem azzal kezdtük az ismerkedést, hogy a lelki bajainkat a másik nyakába zúdítottuk.

2015. júl. 5. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!