Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők tényleg nem szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg nem szeretnek olyat hallani, egy férfitól, hogy szeretethiányos/vágyik a szeretetre/ölelésre/szeretgetésre? Tényleg taszítja ez őket?

Figyelt kérdés
2015. júl. 5. 00:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

Hát, én is azt tapasztaltam amit többen leírtatok.

Abban a pillanatban lett lassú halálra ítélve a legutolsó kapcsolatom is, amikor egyszer kiborultam az otthoni helyzet miatt a barátnőm előtt (ő addig is picsogott nekem legalább heti egyszer; gondoltam, hogy fél év után nekem is belefér egy...) és érezhetően szeretethiányos voltam. Onnantól egyre jobban kezdett távolodni tőlem, nem ragaszkodott hozzám annyira, mint azelőtt és szépen lassan elkezdett kihasználni, megcsalni, aztán a végén kiadtam az útját, amikor tudomásomra jutott a dolog.

A nőknek valóban nem picsogó, szeretethiányos kisfiúkra van szüksége hanem férfiakra, akikre felnézhetnek és akik biztonságot nyújtanak számukra, akikhez odabújhatnak. Nem szabad gyengeséget/gyengédséget mutatni, különben megérzik a vérszagot és onnantól vége.

2015. júl. 5. 01:31
 12/14 anonim ***** válasza:
96%
Én nem tudom milyen pics-a nőket szedtetek fel,de jól kifogtátok ha ennyire sem méltattak,hogy elmondhassátok ha gondotok van.
2015. júl. 5. 01:38
 13/14 A kérdező kommentje:

Különben se csak ismerkedésre gondoltam hanem általánosságban.

Nekem is volt, hogy ezzel sikerült eltaszítanom egy lány ismerősöm akivel sokat beszéltünk, hogy elmondtam neki azt, hogy szeretetre vágyom, és tök jól esne ha most megölelne.

2015. júl. 5. 01:46
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
sarga pillango gyanitom szingli :D
2015. júl. 5. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!