Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a felháborodásom?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, az utóbbi pár hónapban elhidegültünk egymástól. Tudom róla, hogy imádja a tortákat, de én soha életemben nem csináltam tortát, így hát elterveztem hogy a hasán keresztül hódítom vissza a szívét. Rengeteget szenvedtem mire összehoztam egy szép tortát. Mikor hazaért, megleptem vele, mire ő bunkózni kezdett hogy ezt biztosan nem én csináltam, mert én erre úgyse lennék képes. Kivágtam a hisztit persze... Később megette azt mondta finom, ennek örültem csak hogy még akkor se nyomott oda egy bocsit vagy köszit. Nem akartam jelenetet rendezni újra, ezért inkább hozzá se szóltam. Egészen idáig. És nem tűnik fel neki! Nem is tudom érdemes e visszahódítani meg hogy itt ki volt végülis a hibás...2015. nov. 26. 00:18
1/3 anonim válasza:
Jó nagy tajt paraszt a párod. Én otthagynám a fenébe de elõtte tisztáznám miért szenvedtem órákat azzal, hogy a kedvébe járjak...
2/3 anonim válasza:
Amekkra pharaszt, még jó, hogy nema tortát nyomta a képedbe később. Hogy lehetnek ilyenek emberek? Megáll az eszem...
3/3 anonim válasza:
Teljesen jogos. De azért szerintem inkább próbáljátok megbeszélni ezt az elhidegülés dolgot felnőtt emberek módjára, minthogy visszahódítani próbáld. Pláne, ha erre az amúgy nagyon aranyos próbálkozásra így reagált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!