Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan hölgyek, akik annyira szerelmesek a párjukba, hogy nem is nézegetnek meg más férfiakat, se az utcán se a neten?
Amit írtàl, az tényleg undorìtò.
Vélemémyem szerint, ha egy làny pàrkapcsolatban él, és pl. sétàl az utcàn, vagy bevàsàrol, tudom is én...,ha làt egy helyes hapsit, lehet megnézi, gondolja magàban,hogy nem néz ki rosszul,de ENNYI, NEM TÖBB!Nyugtàzza magàban,majd megy tovàbb.
Hírességeket likeolgat? Aztàn minek?
Persze azt értem amikor egy fiú barátnak like-olják valamilyen képet, pl ahol a kis húgával van, vagy éppen külföldön nyaral és ott csinál egy képet valami híres épület előtt,
na de amikor otthon teljesen egyedül csinál egy tükrös mobilos képet, aminek egyértelműen az a lényege hogy mutassa hogy ő mennyire jól néz ki, akkor az már eléggé zavaró...
És a lány ismerőseim túlnyomó része ilyen, hihetetlen hogy ennyire nem képesek ragaszkodni valakihez.
Nem szoktam más férfiakat megnézni, viszont férfi barátokat, jó ismerősöket szoktam lájkolni a Facebook-on, nem azért, mert vonzónak tartom őket, hanem mert mondjuk jól sikerült a fotó, vagy olyan képet tesznek fel, ami tetszik, pl. nyaralásról, stb.
Ugyanúgy, mint az azonos nemű barátaimat. Nem teszek különbséget.
Igaz, az éremnek két oldala van, mondjuk rám ez egyáltalán nem jellemző, én tényleg nagyon ragaszkodtam a páromhoz, még akkor is igyekeztem elkerülni mindenféle nézelődést, amikor tudtam, hogy úgysem fog róla tudni.
Hírességeket, meg ismerős lányok magamutogatós képeit meg tényleg eszemben sem jutott lájkolgatni.
Egyébként ez nem csak azért volt, mert rendes akartam lenni, és visszafogtam magam, hanem tényleg abban az állapotban nem is érdekeltek másoknak.
Gondolom jó lenne ha így működne egy párkapcsolat.
Nálam ez teljesen független attól, hogy van-e párom, és hogy mennyire szeretem. Ha mondjuk egy régi barátom feltesz egy képet, és jól néz rajta, akkor mondjuk belájkolom, mert örülök annak, hogy látom. Ennyi, és nem több, ilyenkor eszembe sem jut, hogy "jaj, de nekem van párom", már csak azért sem, mert a régi barátaimra nem tekintek férfiként (ha úgy tekintenék, akkor velük lennék).
Ami pedig az utcai nézelődést illeti: igen, szoktam nézni férfiakat, és olyankor magamban konstatálom, hogy az én pasim sokkal jobb! :)
A hírességek hidegen hagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!