Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges a szerelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges a szerelmesek között a telepátia? Más is tapasztalt már ilyet?

Figyelt kérdés
Már sokszor voltam úgy, hogy a szerelmemmel álmodtam ès mondta is hogy pont rólam ábrándozott. De óra pontossággal megegyezõen. Pl: hajnal 6kor felèbredek arra hogy vele álmodtam ès mikor reggel belèpek a facebookomba akkor látom ,hogy üzenetem van tõle amit pont 6kor írt. Vagy mesèlte hogy mirõl ábrándozott èn meg ugyanazt álmodtam.
2015. nov. 8. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Másképp,de igen, ez létező dolog,és tapasztaltam már én is. Akkor is működik,ha csak az egyik fél kötődik.
2015. nov. 8. 22:03
 2/8 Clark Kent.. ***** válasza:
Természetesen. De már az idő utazás is.
2015. nov. 8. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

Igen! Tudnék én is példát mondani. Én pl tapasztaltam már azt, hogy iszonyatosan erősen gondoltam valakire, és szembejött velem az utcán. És nem is egyszer. Direkt kipróbáltam többször. Erre valaki próbálta bemagyarázni, hogy persze,mert biztos véletlen azonos útvonalon közlekedtünk...

Bármi megtörténhet :)

2015. nov. 8. 22:11
 4/8 anonim ***** válasza:
60%

Igen.

Pál apostol. :)

2015. nov. 8. 22:24
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

Nem.

Pál apostolné

2015. nov. 8. 22:24
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Nem, ezek csak tudatos torzítások, egyszerű pszichológiai jelenségek termékei, nem valódi hatások. Telepátia nincs, sem szerelmesek, sem mások között.
2015. nov. 9. 09:51
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
igen.
2015. nov. 9. 10:29
 8/8 anonim ***** válasza:
66%
de létezik a, saját és mások tapasztalata ezt támasztja alá... egyszer majd talán a tudósok is belátják...
2015. nov. 9. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!