Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szexpartnerekből szerelmesek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexpartnerekből szerelmesek? Van ilyen?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi csak szexet akar és nem tervez hosszú távon, mégis azt veszi észre, hogy már egy éve találkozgat a nővel és nem akar lemondani róla akkor a férfi beleszeretett a nőbe? Vagy csak ennyire összhangban vannak az ágyban? (A férfi egyébként foglalt.)

2015. nov. 18. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Nalunk valami hasonlo volt. Mondjuk az ugy eros kifejezes lenne, hogy szexpartnerek voltunk, de osszejartunk idonkent, meg kozben ossze is baratkoztunk. Kozben neki voltak baratnoi, egyejszakas kalandjai, stb. amiket el is meselt nagy vonalakban, ugyhogy nagyjabol kepben voltam. Par ev mulva meg kitalalta, hogy a sok no kozul egyikben sem talalta meg az igazit, engem meg mar regota ismer, vonzodik is hozzam es meg is ertjuk egymast, ezert arra gondolt, hogy osszejohetnenk.

Mivel en is gondoltam mar ra, tobbszor megfogalmazodott bennem a kerdes, hogy miert van ott az eletemben evek ota. Gyanus volt hogy lesz ebbol meg egyszer valami.

Ugyhogy osszejottunk, ennek mar 6 eve. Azota nem is volt massal. :)

2015. nov. 18. 15:34
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Amit 1-eske leírt, az minden, csak nem szerelem.
2015. nov. 19. 09:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Kedves 2-es! Ezt meg mibol gondolod?

Olyan szerelmesek vagyunk, hogy a mai napig alig birjuk elengedni egymas kezet, amikor csak dolgozni megyunk, es meg tavolrol is egyfolytaban visszanezunk egymasra, szemezunk. 10 perc mulva meg mar hiv is telefonon, mert nem birja nelkulem. Minden nap vegen a karjaiba ugrom amikor hazaerek. Nagyon erosen eg az a bizonyos lang, es nem akar elhalvanyulni. Pont valamelyik nap a buszon is epp enyelegtunk, amikor mondja, hogy idegenek biztos azt gondolhatjak rolunk, hogy egy friss par vagyunk, mert teljesen ugy viselkedunk. :)

2015. nov. 19. 11:53
 4/9 anonim ***** válasza:
és a nő nem?
2015. nov. 27. 10:13
 5/9 A kérdező kommentje:
A nő szingli.
2015. nov. 27. 10:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Pont így vagyunk mi is, családos férfi, független nő. Amikor összejöttünk, mi is csak szexet akartunk, a férfi talán hosszú távra tervezett, kényelmi szempontok miatt, de én úgy voltam vele, hogy pár alkalom, amíg nem találok mást, jobbat, függetlenebbet... Aztán egymásba szerettünk. Én már a harmadik találkozásnál éreztem, hogy ebből baj lesz, a férfi még egy kicsit tartotta magát, de egyértelmű, hogy ő is szerelmes.
2015. nov. 27. 10:30
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Francért nem lehet normálisan beszélni... miért jó az, hogy független? Mert akkor nem kell azt mondani, hogy elvált vagy a kutyának se kell? Vagy ti kártyafüggetlenek vagytok, mindegy kinek a kártyájával vásárotok, csak ne a sajátotokkal?
2015. nov. 27. 11:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi bajod a függetlennel? Az egyedülállóról se gondolja senki, hogy a többi mind ül.
2015. nov. 28. 08:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Független = hajadon, nőtlen, elvált, özvegy, nem él élettársi kapcsolatban, nincs állandó partnere. Egyszóval független.

A független nagy halmazán belül csak egy kis részhalmaz a "kutyának se kell", a "válogatós hp", a "mama pici fijacskája" és a kőmacsó "én csak megfektetek mindenkit" mellett.

2015. nov. 28. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!