Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy végzős orvostanhallgató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy végzős orvostanhallgató férfi (23-24), komolyan vehet párkapcsolatra egy idén érettségiző lányt? (19)

Figyelt kérdés
A férfi eleinte nem akart párkapcsolatot csak szexet, a lány nagyon szép.

2015. nov. 23. 19:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ezelőtt egy hosszú párkapcsolata volt egy vele egykorú orvostanhallgató lány csoporttársával. Látszik, hogy hosszú párkapcsolatra ilyen kell neki...
2015. nov. 23. 22:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szüleim háziorvosok, az egyetemen ismerkedtek meg, csoporttársak voltak. De sok csoporttársuk direkt nem szakmabelit választott társnak, mert egy idő után belefásulnak a munkába. Lehet szakmabeli jobban megérti, de sokszor nem arra van szükségük, hogy együtt legyenek hullafáradtak. Én is hasonló vonalon tanultam tovább, biológia, kémia, egészségügy, analitika. Barátom könyvelő. Néha pont azért tudunk nagyon jól elbeszélgetni napvégén, mert mindketten a másik számára újdonságot tudunk mondani. Most szakmabelivel beszélgetve 2 mondattal el tudom intézni a milyen napon volt témakört. Barátomnak meg néha magyarázom félóráig is, hogy mit csináltam.

Sok ismerős család anyuék csoporttársaiból áll. Nos ahol nem szakmabeli a szakmabelivel felállás van ott az esetek jelentős hányadában a férfiak választottak "könnyebb" végzettségű nőt. A könnyebbet kötöttebb munkaidőben értsd, ne lótifuti titkárnőnek. Így például apuka nyugodtan a karrierre koncentrálhatott, mert anyuka otthon maradt a kölykökkel. Így nem volt probléma a 48 órás ügyelet, a továbbképzések, konferenciák, tanítás az egyetemen, stb. Nálunk anyu miattunk mondta vissza a tanársegédi állást (annyit nem fizetett, hogy főállás legyen, mellékállásként pedig nem fért bele az idejébe). Apu a kötelező katonaság miatt megcsúszott az egyetemen. (bevitték, hiába kérvényezte, hogy éppen a gyakorlatát tölti, majd utána) Egy évvel később mikor leszerelt addigra a rezidensi helyét betöltötték mással, így ő kereshetett új helyet, ott meg olyan szintű kötelező ügyelet volt, hogy többet volt oda ügyelni, mint velünk. Utána végleges állást is ott kapott, így volt olyan karácsony, amit az ügyeleten töltöttünk családostul illetve a szilvesztert is. Gyerekként még buli volt.

Szóval visszakanyarodva a kérdésre. Simán előfordulhat, hogy komolyan gondolhatja. De ez csak idővel derül ki. Azért más szalagavatójára nem szoktuk brahiból elmenni. Bár csak az én ismeretségi körömben....

2015. nov. 24. 13:16
 13/16 A kérdező kommentje:

Minden választ felpontoztam! :)

#12! Azért az hogy miközben a lány az érettségijére készül, a férfi/srác a doktoriját írja, teljesen olyan, mintha egy orvos egy lótifuti titkárnővel jönne össze. Nem pedig "könnyebb" végzettségű nővel.

2015. nov. 24. 14:24
 14/16 anonim ***** válasza:
a válaszom nagyon tömör és számodra kiábrándító,elszomorító lesz: NEM.
2015. nov. 25. 22:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Számomra nem az, inkább megerősítő, mert én is így gondolom.
2015. nov. 25. 22:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha a lány tényleg olyan értékes,mint leirtad veheti komolyabbnak is!
2015. nov. 27. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!