Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlös lány vagyok, de meg változhatok ribizlire?
Figyelt kérdés
Már neguntam a jokiskanysagit,igy mindig csak eltaposnak,arra gondoltam hogy ha nem lennék ez a jokuskany akkir jobban pl felnéznének,rám jobban becsülnének az emberek2015. nov. 21. 21:13
2/19 A kérdező kommentje:
Csak azt nem tudom,hogy változzak meg
2015. nov. 21. 21:14
3/19 A kérdező kommentje:
Komment levekeket nellozetek ha lehet koszi
2015. nov. 21. 21:15
4/19 anonim válasza:
Nem tudsz átváltozni,de örülj neki mert a két rossz közül ez a kisebbik.
Kis mértékben jó irányba változhatsz,de hátraarcot nem tudsz csinálni és nem is jönnél jól ki belőle.
5/19 A kérdező kommentje:
Csak ertelmes valaszokat fogadok
2015. nov. 21. 21:16
6/19 anonim válasza:
Szerintem ne változz meg! Az miben lenne jobb? Olyat keress aki így fogad el! Később nagyon meg bánnád!
7/19 anonim válasza:
Nem azért taposnak el, mert jókislány vagy, hanem azért, mert képtelen vagy kiállni magadért. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
8/19 anonim válasza:
Ne sértődj meg, de ha azt szeretnéd, hogy jobban felnézzenek rád, először meg kellene tanulni normálisan írni.
9/19 anonim válasza:
kezdd velem, utána leszophatod a többieket is
10/19 anonim válasza:
Ribiség ide vagy oda, de megtisztelhetnéd az embereket azzal, hogy helyesírási hibák, elírások nélkül teszed fel a kérdésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!