Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasinak rengeteg baratnoje volt, megtetszik neki egy lany, kepes lenne megvaltozni miatta?
Figyelt kérdés
2015. nov. 20. 21:29
1/12 anonim válasza:
Pontosan min is kellene változtatnia? Azon, hogy mivel már úgyis sok barátnője volt így vele már nem jön össze?
2/12 anonim válasza:
hogy ne a te kedvedért fog megváltozni! miért hiszi a nők 99% a hogy jaj majd az én kedvemért megváltozik.......
3/12 A kérdező kommentje:
Talan, mert nem minden pasi egyforma, ahogy a noket se lehet egy kalap ala venni.
2015. nov. 20. 21:44
4/12 anonim válasza:
akkor pici szívem a te kedvedért fog megváltozni ! de 2 nap múlva ne gyere ide sírni hogy csak a sexre voltam jó neki...
5/12 A kérdező kommentje:
Lattod, mar masik oldalrol kozelitetted meg a temat. Azert jottem ide, hogy elolvassam masok velemenyeit az adott szituacioval kapcsolatban,mivel mindenkinek mas a velemenye, nem vagyunk egyformak.A tanacsodat meg koszonom!
2015. nov. 20. 21:58
6/12 Költőnő? válasza:
10000ből egyszer bejön. De kb annyi értelme van bízni és komolyan hinni benne, mint a lottó ötösben.
7/12 Fish1 válasza:
Ha valaki nem SAJÁT MAGA miatt változik, akkor az nem lesz tartós, rövid időn belül ugyanolyan lesz, mint azelőtt volt, mert csak megfelelésből teszi. Aztán lehull az álarc...
8/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2015. nov. 20. 22:11
9/12 anonim válasza:
Nem, nem vagyok 1 nő miatt se változni.
1 nő se változik miattam, akkor nekem miért kell a csillagokat is lehoznom nekik? Csak azért mert nőknek születtek?
10/12 anonim válasza:
Nem fog megváltozni.Már csak azért sem mert ha veled nem jön össze a dolog akkor talál másik naív csajt.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!