Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Álmaim férfija családos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álmaim férfija családos ember. Mit tehetnék? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Úgy érzem megtaláltam azt a férfit akire vártam. Szerelem volt első látásra. Fél évig csak szemeztünk, nem értettem miért nem lép. Később kiderült családja van. Együtt van a gyerekei anyjával de nincsenek összeházasodva. Aztán egyszer elkérte a számom remegő kézzel. Az első pillanattól kezdve nagy volt az összhang, mintha ezer éve ismernénk egymást. A családja akkoriban nem volt vele (a férfi sportoló és nem magyar), így elég sokszor tudtunk találkozni. Soha nem ígért semmit, nem mondta, hogy szeret. De volt amikor csak fogta az arcom a kezében, simogatta és mosolygott. Egy férfi sem nézett még rám így és én sem éreztem még így. Nem bírtam tovább, elmondtam neki, hogy szeretem. De nem léptünk előrébb. Nyárra hazament, 3 hónap után visszajött a családdal. És megkeresett.. Azóta is találkozgatunk, hiába vannak itt vele. A nővel szinte soha nem mosolyognak, látszik, hogy valami nagyon nincs rendben. Viszont a gyerekeit imádja. A kisfiát kicsit megbarátkoztatta velem (egy kávézóban dolgozom és oda szoktak járni). A férfi kicsit lefogyott és látom rajta, hogy valami baj lehet de nekem nem mond semmit. Bár még nem is mertem megkérdezni. Egyszer odáig eljutottunk, hogy elmondta, én is ugyanolyan nagy hatással voltam rá első pillanattól kezdve. Nem mondta ki, hogy szeret, csak annyit, hogy nem mondhatja el az igazat.. Január óta vagyunk így. Nem tud lemondani rólam, mindig ő keres. De eddig még nem is lépett. Nem tudom mit kellene csinálnom. Legyek vele türelmes? Vagy nincs értelme várni rá? Képtelen vagyok őt elfelejteni.. 23/L

2015. nov. 17. 20:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen,voltunk már együtt. Nem tudom, de ez nem az a szituáció amikor egy 40-es férfi 20 évvel fiatalabb lánnyal kavar. Csak 5 év a korkülönbség. Úgy látom rajta, hogy őrlődik. Egyszer nagyon közel enged magához, máskor kicsit eltávolodik. De mindig keres. Nem tudom, hogy mi zajlik benne.
2015. nov. 18. 15:22
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
Hasonló eset történt velem is, a volt barátnőm, elhagyott engem egy másik pasiért,aki családos,nős és két gyermek apja,kapcsolatunk utolsó két három hónapjában amikor ismerkedett vele már tudni lehetett hogy nem fogja elhagyni a családját,a barátnőm mégis hajthatatlan volt,csak a pasi kellett neki,mert ő őrülten szerelmes belé meg bla bla, meg olyan szépeket mond neki amit más még soha blabla,mindenki más kivülálló kapásból megmondta hogy a pasi nem fogja érte elhagyni az asszonyt,mégha fasirtba is voltak,én meg nem kapaszkodtam a nő után, ha menni akar menjen, had essen maga pofára,tanuljon a maga kárából,mert az ilyen eseteknek ez a vége,pofáraesés!
2015. nov. 19. 08:30
 13/17 Single39 ***** válasza:
60%
Szeret téged, nem vitás. Őrlődik de egy ilyen férfi, aki örlődik miattad nagyon nehezen hagyja el a családját, kivéve ha nincs még gyermeke. Neki van. Tönkrementek így is úgy is. A szerelem ez esetben nyomorba dönt. :(
2015. nov. 25. 14:13
 14/17 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem meg szimplan a szeretojenek tart. Nincs lehetettlen csak tehetettlen, es ez sztem ra igaz.
2015. nov. 25. 16:13
 15/17 anonim ***** válasza:
28%
Keresel egy hasonló nőtlent!
2015. nov. 25. 16:13
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem tehetsz semmit.A szeretője vagy,biztos vannak érzelmei feléd,de ahogy egy normál kapcsolatban is alább hagynak a lángoló érzelmek,úgy nálatok is ez lesz,és akkor majd veled szakít.Természetesen,hiszen a feleségeket csak a lehető legritkább esetben hagyják el ezek a gerinctelen sza.. rháziak.Mert többre tartanám őket,ha vállalnák magukat,hogy igen másba vagyok szerelmes,ennyi,megyek.De az túl egyenes és korrekt lenne.Mondanám,hogy szállj ki,de nem fogsz.Jó kis tanulópénz lesz,majd meglásd.
2015. dec. 21. 16:56
 17/17 anonim ***** válasza:
28%

10: de a többiekhez is címezhetném. Mintha az olyan könnyű lenne, hogy válassz egy másikat! Mintha nem volna az is ajándék és ritkaság, hoyg egy embernek életében legalébb egyszer, egyvalakivel adassaon szerelmi kapcsolat.

Ez nem darab-darab. a GMK-ra választás az, ami a darab-darab, nem a szerelem.

Akárhogyis, aki ennyire titkolózik, az nem adja magát oda a kapcsolatba egészen, az nem alkalmas szerelmi társnak, akármennyire is vagysz arra, hogy az legyen ő Neked.

A titkolózás miatt. Az megakadályozza, megmérgezi az intimitást.

2015. dec. 21. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!