Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy a nő a barátnője pasijához megy férjhez?
:D
Most a saját pasija, csak nekem valahogy ellenszenves, hogy elszerette a barátnője pasiját, és most a barátnővel rosszban vannak. Pedig nővérem előző pasija is ennek a barátnőnek az exe volt.
Én soha nem jönnék össze barátnő pasijával, főleg nem elszeretni tőle.
Ha el lehetett szeretni, nem is tartoztak össze, illetve az ő közös életük abban a formában addig tartott. Te is kerülhetsz még ilyen helyzetbe, ha még nem vagy házas (de akár még házasként is...), ne ítélkezz.
Nem tudod irányítani, kibe szeretsz bele. Én most egy olyanba vagyok belehabarodva, akinek azóta lett kapcsolata, amióta megismertük egymást, és kezdetben, mivel semleges közeg volt, nem is volt téma a vonzódás, idővel alakult ki, ahogy jobban megismertük egymást. Nos, ő sem teljesen közömbös most már. Nem leszek mellékvágány, de ha mellettem dönt, és véget vet a másik kapcsolatának, nem fogom visszatartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!