Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a fiú barátomba, de van barátnője. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 éve szerettem belé, de akkoriban nem voltunk barátok. Pár hete azonban szóba állt velem, azóta beszélgetünk, barátok lettünk, mindent elmondunk a másiknak amire kíváncsiak vagyunk. Az biztos hogy nem csalná meg a barátnőjét, ezt elmondta. 1,5 éve vannak együtt. A lány 16 éves, a fiú 22, én is 22 vagyok. Szerintetek tetszhetek neki? Vagy tényleg csak baráti társaságot akar a személyemben? És mivel én többet érzek, inkább ne kínozzam magam? Jöhet pozitív és negatív vélemény is!2015. okt. 4. 14:30
1/6 anonim válasza:
Szerintem csak te kombinálod túl a dolgokat. Neki van egy kapcsolata és ő abban is marad remélhetőleg.
Neked pedig jó sok eszed van, hogy már 3 éve viszonzatlanul szeretsz valakit. Jó sok időd van hallod-e?
Teljesen felesleges időpocsékolás olyan valakit szeretni aki nem szeret viszont! Erre a 3 év alatt nem jöttél még rá?
Ennyi idő alatt már találhattál volna egy olyan srácot, aki viszont szeret téged!
Szállj le a fellegekből, ő barátként tekint rá, te is tekints rá így, és kezdj el szórakozni és lefoglalni magad, hogy őt elfelejtsd. És keress egy olyan srácot, aki téged szeret viszont!!!
2/6 anonim válasza:
Hagyd őket békén, és gyere hozzám édes :3 Szerelmeskedünk majd jókat.
27/N
4/6 anonim válasza:
Semmit.
Békén hagyod, aztán továbblépsz.
5/6 anonim válasza:
Szerelemben meg háborúban mindent lehet.Lehet a kérdező jobban szeretné a pasit,mint a mostani barátnője és innen nem lehet megmondani,hogy ki illene jobban a két lány közül a pasihoz.Nem valószínű,hogy a 16 évest fogja majd feleségül venni.A kérdező korban is jobban illene a pasihoz.Még nem házasok,ez nem olyan,mintha családot tenne tönkre.Az érzelmeknek meg nem lehet parancsolni.Olvastam valahol,hogy minden ötödik pár azért megy szét,mert jön egy harmadik.Majd meglátod,hogy hogy fog viszonyulni hozzád a pasi.Amíg nem szakít,addig a szeretője ne legyél,csak ha véletlen úgy hozná a sors,hogy téged választ.
6/6 A kérdező kommentje:
Semmiképp nem szeretnék a szeretője lenni. A 3 év alatt volt kapcsolatom, de egyik iránt se éreztem azt, amit vele.
2015. okt. 4. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!