Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ébresszem fel reggel a párom?
Figyelt kérdés
23 Éves nő vagyok, párom 25. Arra gondoltam, mielőtt elindul dolgozni, szeretném én kelteni reggel. Persze lehetne az egy csésze kávé én, de én valami romantikus megoldást szeretnék, csak sajnos nem jut eszembe semmi, ezért kérem a Ti segítségeteket! Előre is köszönöm szépen :)2015. nov. 7. 23:58
1/8 anonim válasza:
Kávé, reggeli, bújva, puszilgatva ébreszteni. :) Ha ez nem elég romantikus, akkor nem tudok mit mondani. :D
N
3/8 anonim válasza:
Én ilyenkor simogatni szoktam a barátom fejét és a haját cirógatom, ha épp ébreszteni akarom :) Imádja :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. És ha mégis kicsit eltérnénk a romantikától? Tehát "belsőségesebb" ébresztő? Arra mit mondanátok?:D
2015. nov. 8. 01:28
5/8 anonim válasza:
Belsőségesebb? Ez alatt erotikusra gondolsz?
Szerintem amit eddig írtak azok is jók. a Cirógatás biztosan.
6/8 anonim válasza:
Vasárnap dogozni?!
Tökmindegy, mit csinálsz, valszeg nagyon sz*r kedve lesz...
7/8 anonim válasza:
Mondjuk reggeli "cumira" se rossz kelni ...
Ébredős szextől nincs jobb a világon.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2015. nov. 12. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!