Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezes kozben a ferfiak honnan tudjak azt ha egy no eleri a csucsot? Ereznek e valamit?
Figyelt kérdés
A parommal 2 eve vagyok egyutt! Nagyon jo vele a szex nagyon szeretem de amikor szeretkezunk megszokta kerdezni azt hogy elmentem e!! A ferfiak nem erzik ezt2015. nov. 1. 13:28
2/9 anonim válasza:
Nem mindenkinek érezni hüveléyből, de személyiségéből lehet tudni ha olyan.
Éld át jobban.
3/9 A kérdező kommentje:
Pontosabban? Ereznek ilyenkor valamit? Es vajon mit?
2015. nov. 1. 13:35
4/9 A kérdező kommentje:
Bocs de nem irtam a kerdesbe de inkabb fiuk ferfiak valaszat kerem
2015. nov. 1. 13:38
5/9 anonim válasza:
Aha! Pontosan lehet tudni, érezni!
Ha elmondjuk meg majd eljátszod neki?
Bocs! Ha szokott orgazmusod lenni, neked is tudni kellene a választ!
6/9 anonim válasza:
én lány vagyok, de a barátommal már beszéltünk róla. mondta hogy mindig szokta tudni, mert belül összerándul, meg erőteljesen lüktet, összeszorítja.
7/9 A kérdező kommentje:
6-os valaszadonak koszonom erre voltam kivancsi tulajdonkeppen!!!😁
2015. nov. 1. 14:05
8/9 anonim válasza:
Mindenkinél más. Van akinél tényleg egyértelműen lehet érezni a hüvely összehúzódást, de volt olyan is, akinél egyáltalán nem; nála a légzéséből tudtam. Volt olyan aki akusztikusan fejezte ki, úgy, hogy a szomszéd is tudta. És volt olyan is aki rendszeresen elájult ... Szóval egyéne válogatja ...
9/9 anonim válasza:
hát ezt csak lehet érezni/látni azért!
De nem kiábrándító h megkérdez ilyet szex közben? ( XD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!