Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legnagyobb szerelmed (akinél a legkatartikusabb érzelmeid voltak) lett a házastársad?
#2:
Miért a legkatartikusabbnál nem tud átalakulni az évek során?
Igen, de aztán el is váltunk szerencsére gyerek nem lett.
8 hónapig voltunk házasok utána minden szög kibujt a zsákból.
#4:
Ezek szerint még fiatal vagy, azaz nem feltétlen ő volt a legnagyobb szerelmed ... Jöhet még nagyobb ;-)
Nem. Sajnos. És nem is ajánlom ezt senkinek. Mai ismeretemmel már várnék egy olyat, akivel megvan a katartikus szerelem. Elvagyunk a házasságban, sőt, elég jó, mert a szeretet, tisztelet működik, szex is van, de semmi szenvedély, nem ajánlom.
És hogy miért nem ajánlom? mert a szerelem kegyetlen, és akkor is rád talál, ha van házassági papírod. De akkor már késő az én esetemben, mert nem borítom ennyi ember életét, és gerincem is nőtt.
#4-es vagyok és nem túl érzelmes típus. Ez a szerelem csak jött és négy év után is alig múlt el. Szerintem mai napig meghatároz. Én lennék a legboldogabb, ha ennél jöhetne jobb, de kétlem. Egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy újra szeressek így valakit.
25 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!