Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mennyiben befolyásolná a kapcsolatotok alakulását a férfi zenei ízlése? Beleszeretnéekt-e olyanba szeretni, aki azt a zenét hallgatja, amitől kirohantok?
Hm... metál fan vagyok. 30 éves nő létemre, születésem óta. Hála égnek jó zenei ízlése volt fateromnak is. :D
Hát...ha abból indulok ki, hogy sógorom kocsijában a mai pop (vagy fogalmam sincs milyen ) nóták dübörögnek max hangerőn minden egyes alkalommal....és én olyankor a hajamat tépem és elszörnyülködöm, hogy ilyen orrhangú pi.csák még pénzt is kapnak a kornyikálásukért....öööööö, hát zavar na. Bántja a fülemet. És a tapasztalataim azt mutatják, hogy jellembéli különbségek is vannak egy metálos és más zenei műfaj rajongója közt. És mivel nekem a metálosok jelleme közelebb áll az enyémhez....így én azt hiszem, csak hasonló zenei ízlésű pasival állnák szóba. Feltéve, ha pasiznék...de nem, mivel férjnél vagyok. Természetesen metálos pasi lett a férjem... ;)
Kedves Válaszoló!
Jellembeli különbségekről írsz. Én csupán annyiban azonosulok a Hobo-féle zenei irányzattal, hogy szeretek külön utakon járni, nem tömegemberré válni. Ugyanakkor nem vagyok vad, nem iszom, nem dohányzom.
Az a baj, hogy 1000 százalékosan igazad van. Nem bírom elviselni ezt az acid techno house, nem tudom milyen konzervzene világot. Én sem szeretnék beállni a sorba, felszínessé válni. Olvasd csak az alábbi idézetet Bródy Jánostól: Hej, de messze birkaországhol temérdek birka él
Birkanyájban rézkolompon birkanótát ráz a szél
Birka nem lehet akárki, bégetni is tudni kell. És ki juthat legelőre friss füvet csak az legel. Jóllakottan birkaházban birkaágyon elterül. Birkatévén birkaműsort bámul rendületlenül S hogyha kell, hát felvonul és zászlót lenget lelkesen Önként és dalolva táncol birkanyíró versenyen"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!