Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, milyen szerintetek a tökéletes barátnő/feleség?
1.El bír viselni :D
2.ÉN el bírom viselni
3.kedvel
4.én is
5.ideális a személyisége
6.fordítva
7.képes vagyok érdeklődni a dolgairól, nem unom halálra magam miközben előadja a dolgait
8.Nem néz ki úgy mint a másnapos Kiszel Tünde
Nekem olyan aki:
1.Nagyon csinos,heti 4-szer jár edzésre,kihívóan öltözködik
2.Diétásan étkezik,az alakja nagyon fontos neki
3.Igazi nőies nő,szeressen szexelni,tegyen meg mindent az alakjáért
4.ne akarjon gyereket ő sem
5.Legyen igényes
6.Fogadja el,hogy én karrierista vagyok és keveset tudok vele lenni
7.Fogadja el,hogy sokat eddzek
8.támogassa,hogy sokat dolgozom,eddzek,ne hisztizzen,hanem értse meg.
Nekem ezek.
írhattad volna azt is "kitartott nők jelentkezését várom"
Hát igen,ez az amikor az ember kitisztázza céljait,de nyilván aki tudja mit akar olyat kap,én erre vágyok,igen főleg külső a fontos nekem,ezt sose tagadtam,csak ez számít 80%-ban nekem,ez valakinek rossz,de ez nézőpont kérdése,én erre vágyok más arra ezért színes a világ.
Ha tudod mit akarsz akkor olyat fogsz bevonzani aki neked megfelel ha tényleg olyanra vágysz.
Ezt hívják kitartási viszonynak. Ott él a házabdan, a kontódra fitnneskedik, cserébe kapsz szexet.
Hmmm,érdekes amit mondasz,nyilván nem akarom,hogy velem éljen,mindig nyakamon legyen,kell mindenkinek legyen saját privát kis élete.
Nyilván arra gondolok,hogy a pénz nálam látra szól,a lényeg,hogy látja,hogy ambiciózus vagy,van stílusod,tehát igényes vagy,sportolsz.
Én sose fizetnék a szexért én egy életstílust demonstrálok,ami vonzó a lánynak,látja,hogy edzés,ruha,kommunikációban is nem ez a wööö,háá kő kola dikk mán,hanem tudok vele választékosan kommunikálni.
Összetett ez nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!