Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja a fiúm ezt a fura csókot?
amikor a 14 éves próbálkozik...
fel akar picit izgatni, a nyak is erogén zóna
és az hogy csikis nem csoda, mindenkinek valamennyire csikis, azért is jó erogén zónának, csak neked picit jobban
akkor hogy hogy nem vágod? o.O
sztem egy alap filmben is látni ilyet
mind1 remélem megfelelő választ adtam :)
Nekem is a nyakam az egyik legérzékenyebb pontom, de én épp ezért szeretem ha ott csókolnak. Nincs annál jobb érzés esküszöm. Szerintem próbáld meg élvezni, ha semmiképp akkor mondd meg neki. :)
Amúgy a kérdés alapján én is azt hittem hogy ugy 14 lehetsz. :D
Mert ez neki tetszik. Vagy az előző barátnői szerették. Örömet akar vele szerezni. De ha neked ez nem jön be, akkor miért nem kéred meg, ne csinálja????
Tényleg kb. 14-nek nézel ki a leírásod alapján.
Semmi gond nincs itt!
Amit leírsz sok emberre jellemző. Ami izgatja az egyiket, az a másiknak fura, és attól hogy te 100-ból nem úgy működsz mint a 90 többség, semmi nem gáz, nincs probléma!
Mondd meg a srácnak, hogy ezt hagyja, mert kiteszed a szűrét!
Most mindenütt azt látom, hogy foggal körömmel próbál meg valaki együtt maradni valakivel, de ennek nagy ára van. Oda az önbecsülés, el kell tűrni egy hülye rigolyáit, legyen az férfi vagy nő! Lépni kell olykor!
Ha Te is szenvedsz, Te is lépj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!