Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért akarja a fiúm ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja a fiúm ezt a fura csókot?

Figyelt kérdés
Egy srác, akivel "járok" (ezt nem mondtuk még ki, de nem sok jelentősége van) egy csomószor mikor leállunk csókolózni, ölelkezni, lejjebb hajol hogy a nyakam puszilja, csókolja meg. Olyan idegesítő, mert én ott csikis vagyok. Mindig el kell hajolnom, hogy már izomláz lesz a derekamban... Meg behúzom a fejemet, hogy ne legyen szabad felület a nyakamon. Vagy ruhát teszek a nyakamra. Mondom neki hogy csikis vagyok nyakban, de mégis egy csomószor kényszeresen megpróbálja, mintha az olyan fontos lenne... De miért, ez ilyen egyéni perverzió? Vagy alapvetően a fiúk szeretik ezt, fontos ez?

2015. okt. 27. 02:02
 1/10 A kérdező kommentje:
Azért fáj a derekam mert hátra kell dőlnöm előle.
2015. okt. 27. 02:03
 2/10 anonim ***** válasza:

amikor a 14 éves próbálkozik...

fel akar picit izgatni, a nyak is erogén zóna

és az hogy csikis nem csoda, mindenkinek valamennyire csikis, azért is jó erogén zónának, csak neked picit jobban

2015. okt. 27. 02:09
 3/10 A kérdező kommentje:
20 vagyok.
2015. okt. 27. 02:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

akkor hogy hogy nem vágod? o.O

sztem egy alap filmben is látni ilyet

mind1 remélem megfelelő választ adtam :)

2015. okt. 27. 02:19
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Nemigen tudom elképzelni azt az együttlétet, ahol a test bármelyik négyzetcentije is kimarad....
2015. okt. 27. 02:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a nyakam az egyik legérzékenyebb pontom, de én épp ezért szeretem ha ott csókolnak. Nincs annál jobb érzés esküszöm. Szerintem próbáld meg élvezni, ha semmiképp akkor mondd meg neki. :)

Amúgy a kérdés alapján én is azt hittem hogy ugy 14 lehetsz. :D

2015. okt. 27. 03:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már inkább te vagy a "fura", nem a csók, mivel az ilyesmi az emberek nagyobb részét felizgatja. Én is imádom pl, ha a nyakamat csókolják, harapják stb.
2015. okt. 27. 06:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Mert ez neki tetszik. Vagy az előző barátnői szerették. Örömet akar vele szerezni. De ha neked ez nem jön be, akkor miért nem kéred meg, ne csinálja????

Tényleg kb. 14-nek nézel ki a leírásod alapján.

2015. okt. 27. 09:14
 9/10 A kérdező kommentje:
Atyaég emberek, infantilis vagyok, vagy mi? :D De erre inkább ne válaszoljatok. :P
2015. okt. 27. 09:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Semmi gond nincs itt!

Amit leírsz sok emberre jellemző. Ami izgatja az egyiket, az a másiknak fura, és attól hogy te 100-ból nem úgy működsz mint a 90 többség, semmi nem gáz, nincs probléma!

Mondd meg a srácnak, hogy ezt hagyja, mert kiteszed a szűrét!

Most mindenütt azt látom, hogy foggal körömmel próbál meg valaki együtt maradni valakivel, de ennek nagy ára van. Oda az önbecsülés, el kell tűrni egy hülye rigolyáit, legyen az férfi vagy nő! Lépni kell olykor!

Ha Te is szenvedsz, Te is lépj!

2015. okt. 27. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!