Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akarja a nyelves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja a nyelves csókot?

Figyelt kérdés

17/L vagyok és 1 hete együtt vagyok egy sráccal(25). Már korábban is ismertem, deumáltunk msn-en(ott totál belézúgtam, azt mondta ő is belém). 1 hete volt egy randink, ahol össze is jöttünk. Azóta minden jó, csak nem akar nyelves csókot. A simát minden percben, de valahogy mikor próbálok kicsit "belébújni", nem nagyon hagyja, elhúzza a fejét és ennyi.

Miért csinálja ezt? Nem mondhatja, hogy rossz a nyelvesem, mert még nem is próbálta....

Mit csináljak? Én nagyon szeretem őt, de a nyelvest is...

2010. ápr. 6. 14:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Msn kapcsolat.. Le akar fektetni, ennyi.
2010. ápr. 6. 14:07
 2/9 anonim ***** válasza:

lehet, hogy csak szimplán nem szereti a nyelves csókot. ezzel énis így vagyok azthiszem...

18/L

2010. ápr. 6. 14:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát próbáld meg még1szer, ha elhuzza a fejét akkor kérdezd meg tőle: Na mivan? Nem smárolsz le? Ha nem akar akkor elmondja miért nem, ha meg igen, akkor megteszi :P de lehet hogy ugy érzi az 1 hét még nem sok, lehet várni kéne még vele:)
2010. ápr. 6. 14:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy pont egy olyan időszakában van hogy nincs hozzá hangulata. Az én páromnak is van, hogy nem annyira kívánja a nyelves csókot
2010. ápr. 6. 14:23
 5/9 anonim ***** válasza:
büdös a szád
2010. ápr. 6. 15:14
 6/9 anonim válasza:
Jah, az is lehet. Nézesd meg a fogaidat. De az is lehet, hogy nincs oda érte, én sem vagyok. 21/F
2010. ápr. 6. 16:46
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem büdös a szám, nincs egyetlen egy rossz fogam sem, rendszeresen mosom.

Am akkor a simát sem kérné minden pillanatban...

2010. ápr. 6. 17:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem az monodom, hogy nem szeretem a nyelves csókot, de nálam a szájrapuszicsók a nyerő.. :) szerintem az sokkal szerelmesebb tud lenni :$
2010. ápr. 8. 17:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet gatlasos.Es nala ez igy nyilvanul meg.
2010. ápr. 8. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!