Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem ismerek magamra! .38...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ismerek magamra! .38 évesen megy el az eszem?

Figyelt kérdés

Mindig is ésszel gondoltam a jövőmre és tudatosan terveztem...jobban bíztam benne mint az érzéseimben.

Most viszont, 38 évesen úgy hiszem elment az eszem. Interneten ismerkedtünk meg. Több akadálya is lenne, ha kapcsolatot szeretnék Vele. Egyik a korkülönbség (én vagyok az idősebb)...második, hogy Ő jelenleg kapcsolatban van (bár annak is van valami oka, hogy megkeresett, és azóta is tartja velem a kontaktot)...és a harmadik a 200km távolság. Az elején folyton ezekkel érveltem, hiszen én mindig az eszemre hallgatok, és tudom, hogy ebből úgysem lehet semmi...stb..--stb. Meg is értette, elfogadta, maradtunk netes-barátok.

Szinte minden nap képet váltunk, imádattal ír, szinte már mindent tudunk egymásról. Teljesen a hétköznapok részeseivé váltunk egymás számára.

Mindennek már három hónapja, és azóta minden nap (a hétvégék kivételével mert akkor nincs lehetőségünk)...hacsak 5 perc szünet is van a munkaidőnkben..."beszélünk" neten.

A mostani hétvégén viszont egészen furcsa érzéseket fedeztem fel magamban. Folyamatosan Ő jár az agyamban, úgy érzem nagyon hiányzik...alig várom, hogy hétfő legyen és tudjunk "beszélni".

Nem tudom ezt az érzést hova tenni magamban. Bele lehet szeretni valakibe úgy, hogy csak képet láttál róla?...vagy ez nem is szerelem, csak valami vágy?

Szeretném is, meg nem is a személyes találkozást. Egyrészt félnék tőle ha mégsem az elképzeléseink szerint alakulna, és csalódás lenne. Ha viszont nagyon jó lenne, akkor meg az elválás lenne nagyon fájdalmas.

Érzett már valaki ilyet?

2015. okt. 25. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Sajt
2015. okt. 25. 19:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de nincs ebben semmi extra, egész nap együtt vagytok, több törődést kapsz.

Ez ilyen.

2015. okt. 25. 19:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Bezonyám ,hogy éreztem :)

Csak hülye voltam,elcsesztem...

2015. okt. 25. 20:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Óh, ilyen velem is volt már, bár ott korban passzoltunk, csak épp a távolság volt orbitális. Végső soron nem lett belőle semmi. De én is elgondolkodtam rajta, hogy ez most szerelem volt-e, lehet-e egyáltalán úgy szeretni valakit, hogy csak képekről látod, de azt hiszem nálam csak a végső elkeseredés és a szerelem iránti mérhetetlen vágy váltotta ki az egészet :( Én amondó vagyok, hogy mindenképp kellene személyesen is találkoznotok, lehet, hogy végül egymásba szerettek és hozzád költözik :)
2015. okt. 25. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen, aztán rendszeresen kiderült utólag, hogy teljesen másról írtunk. Sokkal inkább magammal beszélgettem mint vele. Ha akarsz valamit, akkor találkozz vele gyorsan.
2015. okt. 25. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én szinte minden barátnőmmel így ismerkedtem meg mert a környezetemben ember is alig van, nem hogy normális lány :)
2015. okt. 25. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez volt. Olyanok voltunk mint egy pár. A távolság miatt pár hónap után ellaposodott, majd megszűnt a kapcsolat, pedig nem volt olyan nap, hogy írt volna. Ha csak 5 percre is de feljött, hogy helyzetet jelentsen nekem. Kapcsolatot terveztünk, sülve-főve beszélgettünk, de a távolság megölte....
2015. okt. 25. 20:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az van, amit itt már sokan sugalltak, hogy magába az érzésbe vagy szerelmes, nem pedig a srácba.

A személyes kommunikációban az infó 60%-át nonverbális jelek közvetítik, ezek viszont hiányoznak a netes chatelésnél. A reménykedő agyad viszont a hiányzó információt automatikusan pozitív tartalommal helyettesíti be, így belsőleg sokkal vonzóbbnak fog tűnni a hapsi, mint a téged körülvevő emberek többsége...

A külső már objektívebb, de ugyebár az ember nem szokott magáról előnytelen képeket küldözgetni, ezért itt is sokkal egyszerűbb pozitív benyomást kelteni, mint a valóságban.

Erre jön habként, hogy szerintem már nagyon vágysz egy kapcsolatra és minden pozitívumot, amit egy jól működő kapcsolat jelenthet neked, kivetíted a srácra, így a fentieket is figyelembe véve könnyen összeáll egy olyan koktél, amit Pista bácsi csak illúziónak nevez...

Természetesen az sem kizárt, hogy a másik fél valóban megfelelne neked külső/belső tulajdonságok terén, viszont ekkor is mérlegelni kell a realitásokat.

2015. okt. 25. 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is 38 vagyok, ffi. Hat évig húzódott. Még a netszexet is kipróbáltuk. Közben kiderült, hogy férjhez ment. Nem viccelek.

Le kell zárni, mert nagyon fog fájni.

2015. okt. 25. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!