Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magamra sem ismerek. A történt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magamra sem ismerek. A történtek miatt viselkedhetek így? Nektek erről mi a véleményetek? (röviden lent) L

Figyelt kérdés
Sziasztok! Régen egy elég visszahúzódó kislány voltam az önbizalomhiányom miatt. Utáltam ha a fiúk csesztetnek vagy ilyesmi. Aztán 13 éves koromban megismerkedtem egy nálam jóval idősebb fiúval. Eleinte elvarázsolt a szavaival majd.. egyre többet akart. Olyat is amit én nem. A végén megerőszakolt és megfenyegetett, hogy a történtekről senkinek nem beszélhetek. Először maga a megerőszakolást nem fogtam fel csak féltem, hogy terhes lettem. Kb. 6 hónapig elhitettem magammal, hogy terhes vagyok. Számoltam hány hetes a babám és, hogy a végén még a születése előtt öngyilkos leszek. Nagyon szépen kiterveltem az egészet. Aztán szép lassan a megerőszakolást követő 8-9. hónapban rájöttem mit tett velem. Akkor már tudtam, hogy nem vagyok terhes de azt a szánalmat amit akkor éreztem. Az utána követő 4-5 hónapban minden nap csak arra tudtam gondolni, hogy megerőszakolt. Folyton ezzel kapcsolatban rémálmaim voltak. A mai napig folyton beugranak az emlék képek, az akkori mondatok. Majd utána megint eltelt pár hónap és egyszer csak az egyik nap boldog voltam a történtek miatt. Szabályosan örültem az egésznek. Utána követő két napig meg megint kísértett a dolog. Majd ez a kör kezdődött előröl. Mai napig így vagyok vele. Még nem mertem róla senkinek beszélni sem. Sokat gondolkozom azon, hogy milyen jó lenne ha még 1x megtörténne. Olyan furcsa minden...
2014. máj. 27. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus mindenképpen! Vagy NANE, Eszter Alapítvány!
2014. máj. 27. 15:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom hogy ez megtörtént veled, de ne kívánd hogy ez mégegyszermegtörténjjen mert megint elfogod játszani a történeted
2014. máj. 27. 15:39
 3/6 anonim ***** válasza:
9%

Az ilyet nem értem.

"...egyre többet akart. Olyat is amit én nem. A végén megerőszakolt és megfenyegetett,..."

Egyre többet akart, és egyszer csak hopp, megerőszakolt.

Ez abszurd.

2014. máj. 27. 15:41
 4/6 anonim ***** válasza:
9%
WTF!
2014. máj. 27. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:
15%
Talán ha nem nyomorékkal baszattad volna meg magad akkor nem lenne ez,kerestél volna normálisat....ja és csak gratulálhatok hogy 13 éves pasizol.....
2014. máj. 27. 15:43
 6/6 anonim ***** válasza:
75%

Na ezt azért ne kezdjünk el! Sosem, ismétlem SOSEM hibáztathatjuk az áldozatot, amiért megerőszakolták!

Amúgy kérdező, szerintem is szakszerű segítséget kellene kérned.

2014. máj. 27. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!