Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kihat egy párkapcsolatra, ha a másik fél nem tetszik igazán?
# 19-nek maximálisan igaza van.
Kérdező: az írásodból az érződik, hogy te inkább a gyerekednek akarsz apát, és nem magadnak társat. Ezt a kettőt fel kellene cserélni...
Nekem is idő kellett, bár a gyermekem apja tartja a kapcsolatot a gyermekünkkel, úgyhogy nálam nem is volt kérdés, hogy nem apát keresek, hiszen VAN apja!
Az egyértelmű, hogy az ilyen Feri-félék alapból kiesnek a potenciális partnerek közül, mert hát egy gyerekes nő nem akar olyan társat, aki nem fogadja el gyerekestül, úgyhogy az ilyenek véleményére nem kell adni, mert ő az, aki nem kellene, akkor sem, ha az utolsó férfi lenne a Földön, nem pedig fordítva. Én konkrétan tettem arra, hogy mi a véleménye azoknak a pasiknak, akiket zavar a gyerek.
Viszont, ahogy te is írtad, a legtöbb férfit nem zavarja, ha a nőnek már van gyereke. Vagy azért, mert neki is van, vagy mert el tudja fogadni a társát az összes körülményével együtt.
Én fél év keresgélés és igen, VÁLOGATÁS után találtam meg az ideális társat magam számára. (Bár előtte két évig egyáltalán nem ismerkedtem, a saját életemre koncentráltam inkább, és megérte!) De nem kellett kompromisszumot kötnöm. És a párom imádja a gyermekem is.
"A lelkéhez kötődöm már most, jó vele beszélgetni..."
Ez nem lelki kötődés, csak mentális.
Mentálisan engem a férfiak 99%-a érdekel, szeretek velük beszélgetni, szóval ez nem jelentene még semmit nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!