Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor vágyok, rá?
Figyelt kérdés
Sokszor jobban vágyok egy kisfiu elismero szavara,mint egy ferfiera.27eves no vagyok,de vágyok egy tini kapcsolatra.Hogy tanitgassam,hogy mit hogy kell csinalni ,mint egy tapasztalt no,szemelyeben de nem akarok ugy csinalni hogy parancsoljak neki mint egy felnott meg is mas hogy.De itt nem a sexre,gondolok,nem vagyok pedofil,hanem hogy mi a helyes es bizzon bennem mint egy barat.Azt hozza teszem hogy nekem gyerekkorom sem tinilany nem voltam ,nem eltem ugy mint a tobbi lany meg.es hianyzik,nekem is egy eletem van.szerintetek ez mennyire normalis?2015. okt. 23. 07:33
1/2 A kérdező kommentje:
Mondok pl.erre gondoltam hogy mindja a kisfiu hogy mien jol dolgozol,dolgoss nő szemely vagy jobvan esne mintha ha korombeli ferfi mondja.
2015. okt. 23. 07:36
2/2 anonim válasza:
Menj orvoshoz,mert ez nagyon beteges és menj magyar tanárhoz,hogy helyesírást tanulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!