Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha unom az életet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha unom az életet, se szerelem, se család, semmi nincs az életemben, akkor minek éljek?

Figyelt kérdés

2015. okt. 21. 16:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#7: Erre most legalább tíz zöld kezecskét nyomtam volna.
2015. okt. 21. 17:39
 12/14 anonim ***** válasza:
5%

Pont ma gondolkoztam ezen. Én is éreztem így nagyon sokáig és arra jutottam, hogy amikor ezen a ponton vagy, akkor eljön a pont, hogy elkezdj valaminek élni. A tudománynak például. Magad mögött hagyod a személyes célokat és valami nagyobbat tűzül ki. Szerintem ha eléggé belemerülsz, egy újfajta örömöt fogsz felfedezni. Másként fogsz magadra tekinteni. Másként fogsz a régi céljaidra, a régi sikertelenségeidre tekinteni és az önértékelésed is megváltozik. Tudni, érezni fogsz valamit, amit azok nem fognak, akiknek mindazok megvannak, amiknek a hiányát érezted. Más értékrended lesz és megváltozik az élet egészéről alkotott elméleted.

Ha úgy érzed nincs miért élned, akkor érted el a teljes szabadságot! Ez egy lehetőség, így kell felfognod! Ha nincs minek élned, akkor innentől bárminek élhetsz, aminek csak akarsz! Csinálhatsz valami nagyot, ami kiemel ezekből a hétköznapi célokból!

Unod az életed? Itt az idő, hogy izgalmassá tedd! Fel a fejjel és sok sikert! :)

2015. okt. 21. 17:42
 13/14 anonim válasza:
Találj valami jó elfoglaltságot, bármit amit szeretsz csinálni. Vagy amit még nem próbáltál ki, azt próbáld ki. próbáld végletesen. Lehet, hogy a könyvek világa úgy leköt, hogy egy könyvmoly leszel de lehet, hogy a bázisugrás/sziklamászás vagy hasonló extrém dolgokhoz lesz kedved. Ne csak Európát/világot ismerd meg, hanem a lehetőségeidet is.
2015. okt. 22. 19:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Majd rájössz, milyen nő mellett huzamos ideig, olyan akivel teljesen harmónikusan el van az ember, ritka nagyon. Még ha bele is vagy esve az adott emberbe, pár hónap vagy év alatt meg is tudod utálni, hisz ahhoz, hogy kiismerje egyik a másikat hónapok évek kellenek.
2015. okt. 22. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!