Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Lanyok milyen "hoditasi" strategiai jonnek be nektek?
Figyelt kérdés
Ugy ertem a lanyok milyen viselkedese hatasara estek belejuk, figyeltek fel rajuk? Pl sokszor erdeklodik feloletek, mosolyog ratok, vagy epp ellenkezoleg, ha mas fiukkal foglalkozik? Elsosorban olyan lannyal kapcsolatban, aki kulsore tetszik nektek.2015. okt. 20. 17:12
1/5 anonim válasza:
Utálom ha valaki taktikázik. Ha akar valamit, igenis játsszon nyílt lapokkal, mondja meg, ha bejövök neki, járni akar velem stb. Ez a húzzuk a pasik agyát hozzáállástól rosszul vagyok.
2/5 anonim válasza:
Na most mit akarsz? A többi jó amit írtál de a más fiukkal foglalkozik akkor az nekem miért jönne be?!
Van aki szokott ilyet? :D :\
és akkor mondjátok h hát miért nem veszi a pasi a jeleket?! -_-
3/5 anonim válasza:
Ha érdeklődik, egyértelműen kimutatja, akár meg is mondja, hogy tetszem neki.
5/5 anonim válasza:
Szeretem ha határozott , tudja mit akar és ezt egyenesen a szemembe mondja , nem fel odajonni ha pl. a baratnoimmel vagyok , többször megszolit .stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!