Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok bejönne nektek ez az orosz hódítási trükk? bővebben lent
az egyik orosz barátom mesélte hogy a haverja aki ott lakik így szedett fel a discoba egy csajt igaz neki lambordzsinije volt de igy ment aztán megtörténtek a olgok..
nekem csak ey tuningolt polkym van de 210 et kiviszi de nagyon hamar eléri haveromnak pedig toyota yaris
Egyszer mikor megkaptam a jgosit fel akartam szedn ia fagyis csajt de rosszul sült el, mert az volt a terv hogy kölcsönkértem havrom kocsiját, mert neki BMW volt aztán nagy zenével mentem, és befaroltam kézifékkel a gafyizó elé. Csak az a baj túlcsúsztmam és a padkának nekiment a kocsi és pukkant egy nagyot, mindenki kiment a fagyizóból...
Bementem a csajhoz még benen is lett volna de nem engedte el a főnök, aztán gáz volt mert a kocsi nem indult el mert kitört a htásó tengelye...és oda kellett hívnom egy autómentőt...
És nem jött össze a csaj..
De msot megmutatnám
Amikor átlépnéd a sebességkorlátozást, szólnék, hogy lassíts. Ha nem tennéd meg, a mobilomon hívnám a rendőrséget, hogy küldjenek egy járőrkocsit vagy rendőrmotort az útvonalunkra.
És ha valóban ilyet tennél, azt gondolnám rólad, hogy egy felelőtlen, idióta barom vagy, akinek a börtönben a helye, mielőtt még emberéleteket oltana ki.
Őszintén remélem, hogy ezt a kérdést te magad sem gondoltad komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!