Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit gondoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A férjemmel 10 éve vagyunk együtt, mindig is nagyon különleges volt a kapcsolatunk. Nagyon szeretem őt. Viszont 2014-ben mikor Édesanyám meghalt volt egy törés a kapcsolatunkban. Én eléggé padlón voltam, és befel fordultam . Sokszor szerettem volna beszélni Anyukámról meg az egészről ami történt, de ő mindig hárított, azt mondta hagyjuk ne beszéljünk róla. Nekem ez fájt és úgy éreztem felemészt belülről ez a fájdalom. Elkezdtünk eltávolodni, nem beszélgettünk, csak tényleg éltünk egymás mellett. Aztán megismertem egy srácot, sose volt köztünk semmi, de ő meghallgatott és közel kerültünk egymáshoz. Aztán ahogy teltek hónapok rájöttem hogy ez a srác komolytalan, gőze sincs mit jelent az hogy szeretni, stb. Sosem feküdtünk le, semmi ilyesmi nem volt. Úgy érzem a férjemmel újra kezdünk közeledni, és szeretném ha minden olyan lenne mint azelőtt. Szeretném hogy olyan legyen.. Sokmindent átéltünk már együtt, egy babát elvesztettünk, Anyukám meghalt, most autóbalesetünk volt, anyagi problémák, stb.. Sokszor úgy érzem elfogyott az erőm és nem tudok tovább küzdeni, de mégis kell..

Hogyan gyűjtsek erőt a folytatáshoz?

2015. okt. 20. 08:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha szereted a férjed, úgy gondolod, vele szeretnél maradni és a mostani problémákat leszámítva rendben lennétek, akkor gondolj erre és vegyél ebből erőt!

Ha ő is látja, hogy te jobban vagy,talán másként fog ő is hozzád állni! Sok-sok erő és kitartás,türelem kell neked!Nem szabad elhagynod magad.

Sajnálom, hogy ennyi tragédia történt veled/veletek ilyen rövid időn belül, de tovább kell menni és küzdeni. Nincs más,akivel beszélhetnél?Egy jó barátnő,nagyszülő,unokatestvér? Ha nincs,esetleg pszichológus segíthetne.(ne óckodj ettől).Írd le a gondolataid egy papírra és a céljaid is,esetleg vezess naplót,sokat segíthet.

Hosszú hétvége jön,próbáljatok egymásra koncentrálni és pihenni.

2015. okt. 20. 09:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Eddig mindig felálltunk a padlóról, pedig sok rossz dolgon mentünk már keresztül. A naplóra én is gondoltam, hogy kiírom magamból a gondolataimat. Éppen babaprojekt előtt állunk, decemberben megyünk lombik programra, úgyhogy amiatt is fontosak a pozitív gondolatok. Igyekezni fogok, hogy jobb legyen minden. :)
2015. okt. 20. 09:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor sok sikert decemberre! Szedd össze magad, még van picivel több mint 1 hónapod.

Ha van lehetőséged,menj el jógázni,hallgass meditációs zenét,akár írás közben. Mikor elolvasod,amit leírtál,lehet teljesen másként fogod látni. Nem akarok belédbeszélni pozitív gondolatokat,meg ilyesmit, de valahogy teremts magad köré nyugodt légkört. A férjednek is fontos, hogy te úgy állj hozzá, hogy nemcsak erősnek mutatod magad,de az is vagy.

Egymást kell támogatnotok,kitartanotok továbbra is egymás mellett.

2015. okt. 20. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!