Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok erről, tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről, tényleg ilyenek a nők?

Figyelt kérdés
Olvastam egy blogot arról amit egy párkapcsolat tanácsadó írt,és lehet benne valami. Az volt benne,hogy sok lány/nő úgy választ párt,hogy az mennyire néz ki jól hogyan öltözködik stb.. ez még nem is meglepő hisz a megjelenés is fontos.. de egy felmérés szerint a nők nagy része inkább választ egy rondább ízléstelenebbül öltöző srácot csak azért,hogy az utcán ha mondjuk kézen fogva mennek a lányt nézzék meg mindig.magyarul,hogy a párja ne legyen nála jobban öltözve,és ne nézzen ki mondjuk jobban. tényleg ennyire önzőek a nők? csak mert sokszor én se értem,hogy szép lányoknak milyen gyökér barátjuk van..
2015. okt. 15. 19:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy mind ilyen, de nagyon sok ilyen van. Férfiaknál pepitában. Rengeteg ember csak azért tesz szert párra, hogy legyen ki mellett villogni, többnek látszódjanak, mint akik valójában. Szóval elképzelhető ez. Elég csak végignéznem a párokon az utcán, 90%-uk totál savanyú képet vágva megy egymás mellett, semmi életöröm, szenvedély nem ül ki az arcukra.
2015. okt. 15. 19:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát nem hiszem, hogy az öltözködés alapján választanának párt, azt meg végképp nem, hogy olyannal jönnének össze aki nem tetszik nekik, csak azért, hogy más vadidegen emberek őt nézzék meg. Aki ilyet tesz az nem önző, hanem mazochista.
2015. okt. 15. 19:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon sok mazochista ember van :)
2015. okt. 15. 19:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Jaj legyél óvatos ezekkel a blog gurukkal, nagyon sok butaságot össze tudnak hordani...

Még nem hallottam olyat, hogy egy nő ebből az okból választott volna hátrányosabb megjelenésű barátot, de gondolom biztos van 1-2 ilyen is...

2015. okt. 15. 19:34
 5/10 Sunshinedoll ***** válasza:
0%

Ha az utcán mennek egymás mellett, hova a francba szenvedélyezzenek? Az otthonra való.

Nekem sokan mondják, hogy sokkal jobb pasikat megkaphatnék, mint amilyenekkel vagyok, de nekem a tipikus szépfiúk szépen vasalt ingben nem kifejezetten vonzóak, szeretem, ha van valami durvaság a férfiak külsejében, sosem vágytam egy Ken babára, egyik pasim sem volt egy modell alkat szép pofival selymes hajjal. Ettől függetlenül én mindig büszkén lépkedtem az adott partnerem vagy párom mellett, és mindig boldog illetve büszke voltam rá, hogy ilyen pasi a párom, mert az én szememben vonzóak és szépek voltak, emellett meg persze nyilván intelligensek, és jó emberek, más kérdés, hogy a környezetemben sokaknak nem tetszettek.

24L

2015. okt. 15. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:

az interneten talalt infonak sem kell mindent elhinni, ahogy a jobaratokat sem veszed szentirasnak...

Biztos vannak olyan nok is, akikrol olvastal, en sok cifraval talalkoztam a vilagban, de mondjuk meg egyel sem, aki mint valami kiegeszitot viselt volna maga mellett egy csavot, tudod, mint egy ruhadarab ami itt-ott karcsusit es ettol vekonyabbnak latszodik a derek, de kozben a ruhadarab iszonyat ronda, de nem latszik mert a felso reteg eltakarja...

Nem lehet epeszu az a no aki igy valaszt maganak pasit.

Szerintem a nagytobbseg SAJAT maguk miatt valaszt part es nem masok miatt, vagyis nem azert, mert a tobbseg majd a pasit meglatva ezt es azt fogja gondolni a norol. Hat pont le$zarom, hogy az utca embere mit gondol rolam vagy a pasimrol es a rokonok/baratok, akiknek a velemenye szamit, azok meg ugyis kedvelni fogjak ha mar egyszer megismertek.

Volt csunya pasim, de en vakon szerelmes voltam bele. A szuleim imadtak mert boldogga tett. Aztan vege lett es most igy utolag visszagondolva latom, hogy nem volt egy Adonisz, de akkor ez egyaltalan nem erdekelt, sot eszre sem vettem, mert tele voltam erzelmekkel...

2015. okt. 15. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem az a blog marhaságokat írt. Van egy sejtésem, hogy pasi írta a cikket. :-)
2015. okt. 15. 23:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Persze,nyilván a nők nem fognak egyet érteni,melyik mő mondaná azt,hogy így van? :D
2015. okt. 16. 08:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Ja hogy te ezt már így eldöntötted magadban...

Najó, akkor nézd így a dolgot: Szinte minden 2. kérdésnél azon zokognak az itteni férfiak, hogy ők csunyák, ezért a felszínes, gonosz nők nem akarnak leállni velük.

Ez a Férfi társaid véleménye, remélem nem baj, hogy nő létemre én tolmácsoltam.

Mondjuk gyanús lehetett volna, hogy az általad leírt jelenség még a filmekben se nagyon fordul elő...

2015. okt. 16. 09:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Én az érzéseimre hagyatkozom, ha párt választok, azt pedig még senkinek nem tudtam megmagyarázni, hogy a sok tucat egyformából miért pont ahhoz az egyhez vonzódom, akihez hasonló nagyon sok mászkál még az utcán. Aki most számomra a legvonzóbb, hozzá hasonló is tucatnyi van. Viszont évek óta ismerem, és imponál, hogy odafigyel rám, tisztel, érdeklik a dolgaim, néha meglepődöm, mikre emlékszik velem kapcsolatban, segít, ha arról van szó, és én is viszonzom neki, mosolyogva beszél velem, mosolyogva szól a telefonba, ha beszélünk, ha nekem címzi a leveleit, ott is használ hangulatjeleket. Ha már kitértél az öltözetre, nos, illik hozzá, ahogyan öltözik, nekem tetszik a stílusa, és alkalomhoz-helyzethez illő ruhákban jelenik meg mindig, akár elegáns, akár slampos.
2015. okt. 16. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!