Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek teljesen reménytelen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blobzang Rinpócse kérdése:

Szerintetek teljesen reménytelen?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: iszonyatosan megtetszett egy anyaországi lány, akivel mindössze két hete ismerkedtem meg. Erdélyi vagyok és a lány egy hónapig lesz itt, egy európai uniós cserediák program keretén belül.

Szerintem sejti, hogy számomra egyáltalán nem közömbös, viszont úgy érzem, más pasi jön be neki. Nem szeretnék kellemetlenséget okozni neki, de elfojtani sem szeretném az érzelmeim.

Melyik lenne a lehető leghelyesebb út? Ti hogyan döntenétek a helyemben? Inkább ne tudassam vele, megmentve ezáltal egy jónak mondható viszonyt, ismeretséget?

2015. okt. 18. 12:10
 1/3 anonim ***** válasza:
És ha hazamegy mi lesz?? neten fogsz vele járni, szexelni, csókolózni, randizni?
2015. okt. 18. 12:13
 2/3 A kérdező kommentje:

# 1/1

Ezen is rendkívül sokat agyaltam. Azért is kérdeztem, hogy reménytelennek mondható a jelen helyzet.

Csak annyit tudok, hogy leírhatatlanul vágyom rá és szeretném, ha a barátnőm lenne.

2015. okt. 18. 12:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Így reméánytelennek tűnik, de próbálkozz be nála! Az elszalasztott lehetőségnél semmi sem rosszabb! Drukkolok neked!
2015. okt. 18. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!