Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi játszódik le egy magabiztos férfiban, s mennyi idő alatt kb. ha összetörik a szívét?
Figyelt kérdés
Valakibe szerelmes lesz, elcsábítja a nő, de aztán meggondolja magát, változások történnek ezért viszakozik. A pasi szerelmes lett a nőbe.
(amúgy a nő is, de ezt a pasi nem tudja...)
2015. okt. 16. 15:07
1/3 anonim válasza:
Ember függő.
Én aszexuális lettem az első kapcsolatomtól ami 3 napig tartott és 5 éve volt.
Egy ismerősöm meg úgy falja a nőket hogy naponta 5 névnapra hivatalos szabadnap nélkül. (Költői túlzás)
Amit látok átlagosan:
Egy férfi bosszút akar állni ha a nő megcsalja vagy másikkal jár 1 éven belül. Egy bő fél egy év kell hogy kiheverje. Sokakat itattam már át ezen az állapoton szóval tudom. :)
2/3 anonim válasza:
egy magabiztos férfi azért magabiztos mert tudja az érzéseit kezelni tehát nem veszíti el a fejét. ha beleszerettél de erről nem tud akkor az leginkább a te hibád és bajod.
3/3 A kérdező kommentje:
az nem baj, semmi haszna nem lenne, ha tudná. nem ez a kérdés, hanem az, amit az első is írt, hogy ilyenkor bosszút akar e majd állni rajtam, ilyesmi...
2015. okt. 17. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!