Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Neten összejöttem egy sráccal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten összejöttem egy sráccal, hűségesnek kell legyek addigis amíg nem találkozunk élőben?

Figyelt kérdés

Van szexpartnerem viszont most így, hogy neten összejöttem valakivel hűségesnek kell legyek?

Hisz még nem is találkoztunk de fogunk majd.

Na ilyenkor mi van gyerekek?

2015. okt. 12. 09:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet valakivel úgy összejönni, hogy még nem is találkoztatok? Mi is neten ismerkedtünk meg a férjemmel, de eszem ágában nincs onnan számítani a kapcsolatunkat, amikor elkezdtünk levelezni. Vagy nálatok ez hogy néz ki?
2015. okt. 12. 09:51
 2/11 A kérdező kommentje:

Előszőr találkoztunk úgy ismertük meg egymást azóta levelezünk fogunk találkozni is de már összejöttünk. XD

Sokáig leveleztünk sokáig barátok voltunk de mostmár kivna mondva a járás. xd

2015. okt. 12. 09:53
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Már a kérdés is minősít téged. Annyi pozitívat látok, h legalább felmerült most benned, hogy lehet h rossz amit teszel...
2015. okt. 12. 09:54
 4/11 anonim ***** válasza:

Igen!

18/L

2015. okt. 12. 09:55
 5/11 A kérdező kommentje:
én ezt a netes járást nem tudom valamiért ugy komolyan venni, ha élőben is többet találkoztunk volna akkor oké de így...
2015. okt. 12. 09:56
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Szexelj nyugodtan a szexpartnereddel. Gondolom ezt a megerősítést vártad. Szegény netes csóka úgyse sokáig lesz a képben.
2015. okt. 12. 09:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha kizárólagosságot ígértél neki, akkor az a gerinces, ha be is tartod. Ha szerinted ti együtt vagytok, akkor nem lehet kifogás a távolság. Ha nem bírod a távolságot, akkor meg szakíts vele, és dugj azzal, aki a szomszédban van. Ez így lenne korrekt. Aztán, hogy te hogy éled az életed, és hogyan teszed tönkre másét, már a te felelősséged.
2015. okt. 12. 10:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

1, Ez miért a felnőtt párkapcsolatok kategóriában van?

2, Látszik hogy csak szexpartnered van és nem tudsz gondolkodni sem dönteni mert még az "XD"-s tini korszakodat éled kedves kérdező.

3, Szerintem te a "kapcsolat" komoly súlyát sem érzed ha neten összejössz valakivel de közben még mással hemperegsz. Szóval kár volt neten hülyítened a gyereket...marad a szexkapcsolatod még akkor is ha találkozni fogtok sokat.

2015. okt. 12. 10:01
 9/11 A kérdező kommentje:

mielőtt itt megköveznétek beszéltünk arról hogy lehet találkozunk és azt fogjuk mondani hogy inkább csak barátok legyünk, mivel még nem találkoztunk így nem tudhatjuk mi lesz

(elsőnek az az 5 perc az semmise volt)

2015. okt. 12. 10:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Amíg élőben nem találkoztatok, addig nem jöttetek össze.
2015. okt. 12. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!