Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 napja összejöttem egy csajjal egy diszkóban. Vasárnap találkozunk. Egyből lesmárolhatom, vagy várjak kicsit?
Figyelt kérdés
A gond az, hogy én full részeg voltam, de ő nem. Kb. 3 órát voltam vele és eléggé összemelegedtünk.
Ti mit csinálnátok? egyből rápattannátok?
18F / 19L
2010. szept. 10. 18:37
1/5 anonim válasza:
Ha részeg voltál akkor nem biztos hogy jól kiismerted a csajt.
Azt tanácsolom ne smárold le mert rosszul is elsülhet. Inkább várj vele még 1-2 alkalomig.
Bár ha nagyon nyomul rád a csaj és látszik rajta hogy kapható, akkor egye fene :)
2/5 anonim válasza:
De hogy is, én a csaj helyében egy pofont lekevernék ha első alkalommal valaki ezt tenné velem!!!!
3/5 A kérdező kommentje:
ezért nem kezdek ilyen prűd nőkkel mint te :D
2010. szept. 10. 20:34
4/5 anonim válasza:
én meglepődnék picit, de nekem tetszene...:)
5/5 anonim válasza:
itt az a szomorú,hogy te mindent azonnal akarsz!!!!
Nem bírsz várni semmivel sem a csók is első alkalommal kell,utána meg 1 hét múlva megfektetni.Menj el akkor egy szajhához ott megkapsz mindent elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!