Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az a férfi aki csalja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a férfi aki csalja a párját, szokott gondolni a szeretojere otthon is?

Figyelt kérdés
2015. okt. 9. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. okt. 9. 17:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Ebben reménykedsz? Nem kéne szeretőnek lenned, és akkor nem dilemmáznál ilyeneken. :D Amúgy szoktak gondolom.
2015. okt. 9. 17:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Már csak a bűntudat miatt is szokott.
2015. okt. 9. 17:07
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
Gondolom igen. Hogy mennyi tisztelettel, az nem kérdéses. Amelyik nő hagyja magát így kihasználni (lássuk be kb. olyan szinten használják őket, mint egy nyilvános wc-t, ürítésre), az ne álmodozzon arról, hogy otthon, titokban , a felesége mellett az ágyban arról álmodozik a pasas, hogy mennyire fantasztikus nő a másik. Vannak ilyen mesék egyes filmekben, ahol a szeretőért borítják a családi békét, de a valóság az más.
2015. okt. 9. 17:24
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

Jajmán, 4-es válaszoló, azért, mert te ezt gondolod másokról, még egyáltalán nem biztos, hogy így van. Én például pont egy ilyen ürítésre használt vécéből születtem, és képzeld, az a mocskos kihasználó pasi évekig ápolta a halálos beteg nyilvános vécéjét.

"Több dolgok vannak földön és egen,

Horatio, mintsem bölcselmetek

Álmodni képes."

2015. okt. 9. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Volt már több olyan ismerősöm, akiről tudtam, hogy szeretőt tartott.

Az egyik pasi állítása szerint, amikor a szeretőjével volt, akkor nagyon jó volt, és úgy érezte, hogy szerelmes belé, de amikor hazament a feleségéhez, akkor majd megölte a bűntudat, és egy mocskos r!bancnak mondta el magában a szeretőjét.

A másik pasi lebukott, hogy nőcskéje volt. A felesége elhagyta. Erre a pasi annyira megutálta a szeretőt, hogy feldobta őt is a nő férjénél, aztán odáig ment, hogy kirúgatta a nőt a munkahelyéről. Szóval igazából őt hibáztatta mondván, hogy az a nő tönkretette a házasságát. Az persze már eszébe sem jutott, hogy kettőn áll a vásár...

2015. okt. 9. 21:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Wanda7

Igen, ilyen is megesik, de azért büszke nem lennék rá. Nyilván elfogult vagy a személyes tapasztalat miatt, ami érthető is, de az esetek többségében igenis egy moslékos vödörről van szó. (azzal is lehet tüzet oltani)

Hozzátenném, hogy az én szüleim is hasonlóképpen jöttek össze, de mint mondtam, nem büszkék rá.

2015. okt. 9. 21:56
 8/9 anonim ***** válasza:
De hát nem is az volt a kérdés, hogy ki büszke arra, ha családos emberként beleszeret valakibe, hanem hogy szokott-e gondolni rá. És igen, szokott, és nem, nem csak megvetéssel. Embere, helyzete válogatja.
2015. okt. 9. 22:48
 9/9 anonim válasza:
Nem, otthon az asszonyra gondol, amikor meg a szeretővel van akkor arra. Vagy fordítva. :-)
2020. jan. 30. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!