Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi aki csalja a párját, szokott gondolni a szeretojere otthon is?
Jajmán, 4-es válaszoló, azért, mert te ezt gondolod másokról, még egyáltalán nem biztos, hogy így van. Én például pont egy ilyen ürítésre használt vécéből születtem, és képzeld, az a mocskos kihasználó pasi évekig ápolta a halálos beteg nyilvános vécéjét.
"Több dolgok vannak földön és egen,
Horatio, mintsem bölcselmetek
Álmodni képes."
Volt már több olyan ismerősöm, akiről tudtam, hogy szeretőt tartott.
Az egyik pasi állítása szerint, amikor a szeretőjével volt, akkor nagyon jó volt, és úgy érezte, hogy szerelmes belé, de amikor hazament a feleségéhez, akkor majd megölte a bűntudat, és egy mocskos r!bancnak mondta el magában a szeretőjét.
A másik pasi lebukott, hogy nőcskéje volt. A felesége elhagyta. Erre a pasi annyira megutálta a szeretőt, hogy feldobta őt is a nő férjénél, aztán odáig ment, hogy kirúgatta a nőt a munkahelyéről. Szóval igazából őt hibáztatta mondván, hogy az a nő tönkretette a házasságát. Az persze már eszébe sem jutott, hogy kettőn áll a vásár...
Wanda7
Igen, ilyen is megesik, de azért büszke nem lennék rá. Nyilván elfogult vagy a személyes tapasztalat miatt, ami érthető is, de az esetek többségében igenis egy moslékos vödörről van szó. (azzal is lehet tüzet oltani)
Hozzátenném, hogy az én szüleim is hasonlóképpen jöttek össze, de mint mondtam, nem büszkék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!