Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy kezelnétek egy ilyen nőt?
túl érzelmes vagyok, hamar beleélem magam.....az a gond, nem tudok laza lenni, és optimista ha nem kapom meg a visszaigazolást, h értékel, h én vagyok az aki csak neki számit, vagyis hogy mondjam, ha nem kapom folyamatosan az elismerést, azt h felemel h nőként tekint rám, akkor elkezdek önmarcangolóba átmenni, majd indulatba, kritikába, majd megbánom, probalok laza lenni, es annyira változékony az h mit gondolok, érzek, hogy labilis vagyok, nem tudom egy gondolatmenet mellett elhatározni, tartani magam, hanem allandoan vetekszenek bennem a dolgok, lehet amiatt is mert ikrek a csillagjegyem, szinte sosem jó semmi...nagyon nehéz eset vagyok, nem tudom, ha tényleg találnék olyan embert aki megért, és a pozitiv oldalamat részesiti előnyben, és türelmes velem, és humorral kezel, de nem úgy h félvállról veszi a kis lelkivilágomat....akkor békés lennék, és elfogadó...de mindig kiprodukálom a megalázó , számomra megalázó, elutasitó viselkedést a férfiaktl akik megfognak...nem tudom miért van ez bennem....lehet nem iyen lennék ha találnék egy olyan embert aki tényleg felemel....és kölcsönösség van emberileg, lelkileg, és kémiailag is.....idősebb nő ismerőseim szerint én álomvilgban élek, ilyen nem létezik h egyenjogú érzelmek, viselkedés, a nőknek férfiaknak harcolniuk kell egymással , oda vissza h érdekeljék egymást, én ne legyen unalmas, egyételmű minden de nekem nem megy a játszmázás, túl érzelmes vagyok, és utálom a játszmákat.
mi a véleményetek? Apámmal nem volt jó a kapcsolatom, és egy komoly kapcsolatom sem volt, sosem sikerült...mit kellene tennem az üdvösségért?
29 leszek
Lehet nem fog tetszeni amit írok, de az, hogy kezelnélek az én esetemben attól függ, hogy ezeken kívül milyen ember vagy. Számomra ezeket különféle egyéb tulajdonságok határozzák meg, amik nekem fontosak: kedvesség, szerénység, jóindulat, műveltség, intelligencia
Én nem igazán tudnék tisztelni egy olyan nőt, aki például rosszindulatú az emberekkel vagy szeret megalázni, bántani ártatlanokat. Nem feltételezem rólad, hogy ilyen lennél, csak mondom, hogy ezek szerintem meghatározóbb jellemvonások kellene legyenek.
Más is nagyon érzelmes, a pasik között is vannak érzelmesebbek. Csak hát ezeket ugye a nők nem tekintik férfiaknak :)
Az lejön abból, amit írsz, hogy van önkritikád. És ez alapján szerénynek is tűnsz. A csillagjegyes dolgot én nem tudom egyáltalán komolyan venni, de ez az én véleményem.
Megértem, hogy ingadozó a hangulatod, nekem is vannak boldog és szomorú pillanataim, és van hogy egy nap többször váltok egyikből a másikba. Ez talán az emberekre lehet egy általánosan is jellemző dolog.
Az, hogy könnyen indulatos leszel abban az esetben lehet nagyon rossz, ha a kiszemelt pasit elkezded bántani, főleg ha túllépsz vele egy bizonyos határt.
A leírásod alapján az a gyanúm támadt, hogy te egyben egy pótpapára is vágysz. Szerintem azzal nincs baj, hogy a párkapcsolatban az emberek érzelmileg támogatják egymást. Viszont nekem az rosszul esne, ha érzelmileg támogatok valakit, de amikor nekem vannak gondjaim, mintha magamra maradnék. Ez lehet manapság sok nő számára természetes elvárás, hogy egy férfi pátyolgassa őket és állandóan éreztesse velük, hogy milyen csodálatos nők, de visszafelé nem áramlik ennyi érzelmi töltet. És szerintem ezek a kapcsolatok még ha ott is vannak a kirakatba és a címlapokon, valójában nem boldogok és hosszútávon sem jók.
Meg lehet érteni, hogy valakinek vannak érzelmi gondjai. Minden embernek vannak defektjei, mindenki szerez az élete során sérüléseket. Nem tudom a tieid mennyire súlyosak. De fontos lehet, hogy te is el tudj fogadni bizonyos sérüléseket vagy defekteket. Nem, ne érts félre! Nem azt mondom ezzel, hogy ha egy pasas pszichopata, akkor azt el kellene fogadnod. Vagy ha egy pasinak az a defektje, hogy megcsal, az sem olyan amit el kéne tűrni. De vannak enyhe dolgok, amiket a nők zavarónak vagy cikinek tartanak és lenéznek miatta egy pasit, úgy hogy a saját magukban nem vesznek észre annál rosszabb tulajdonságokat. Szerintem tipikusan ilyen a pasi és a szülei közötti kapcsolat, ami ha túl jó, akkor egyes nők ezt nehezen viselik.
És végezetül... Üdvösségért? Egy párkapcsolattól várod a lelki üdvösséget? Hát te nagyon rossz helyen jársz :) Értemén, hogy jelképesen gondoltad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!