Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt ti hogy kezelnétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt ti hogy kezelnétek?

Figyelt kérdés

Lassan 3 hónapja hogy együtt vagyunk a barátommal.. nagyon szeretem őt, és ő is engem.. (érezteti..és mindenki arról beszél hogy mennyire jól mutatunk meg stb..)

De van egy 'kis' probléma.. a csók..

Próbálkoztunk kb.. 5×.. de talán egyszer volt jó.. :\

És azt mondja hogy ő nem tud..(tud(na) csak rá görcsöl)

Nekem talán kicsit jobban megy.. de ha megpróbálom megcsókolni soha nem csók csak egy szimpla puszi lesz..

Igen ez életem problémája.. legyetek szívesek normális válaszra..!

Mindkettőnknek első kapcsolata.. ő 14f én 15l

2013. ápr. 24. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorolni,gyakorolni,gyakorolni :)
2013. ápr. 24. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem is gyakoroljatok. Ne köztereken, mert az undoritó, hanem szépen a szobába bezárkozva cupp cupp cupp.
2013. ápr. 24. 19:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Ma egész délután ketten voltunk (Dunán eldugott helyen, nagyon kevesen ismerik..)és még most se.. igazából ha én akarnák kezdeményezni tuti, hogy nem tudná mivan és azért nem.. szóval őő..:S
2013. ápr. 24. 19:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Én meg valami újat akarok bevezetni, de a párom nem igazán vevő vagy tűnik fel neki, hogy újítani akarok a technikán. Hát én sem tudom mondjam e neki vagy mi van...
2013. ápr. 24. 20:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Mi beszéltünk róla ma.. de többre nem jutottunk.. :\
2013. ápr. 24. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Jajjmár. Hát mondjad neki hogy hagy csókoljalak meg vagy valami. Milyen kapcsolat ez már, mi 3 hónap után szexeltünk, ti meg a csókról nem tudtok nyitottan BESZÉLNI legalább? Ezért nem kell ilyen fiatalon kapcsolat látod....
2013. ápr. 25. 08:55
 7/7 A kérdező kommentje:

Nyíltan beszéltünk róla már nem is azért.. :')

Amúgy ahhoz még nem tartom magunkat elég érettnek, hogy le is feküdjünk egymással.. meg neki is- nekem is első.. szóval még ráérünk. :]

2013. ápr. 25. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!