Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, urak vannak itt még nagy álmodozók, akik nem két lábbal a földön járnak?
Mi értelme nagyokat álmodni, ha úgy sem lehet megvalósítani?
Az ember gondolkodjon csak normálisan, aztán ahogy halad az életben, és lesznek lehetőségei, úgy tehet nagyobb dolgokat. De amíg csak álmodozik az ember, addig saját maga alatt vágja a fát. Ugye emlékszel, mint mondott Dumbledore? :-)
nézőpont kérdése...
én azt mondom a földön járok és meg vannak a céljaim amiket elérek majd...mások szerint én a fellegekben járok és csak álmodozom...lassan elérek pár célt, de vannak olyanok amik mások számára elérhetetlenek, de én úgy gondolom, hogy én el fogom érni, és egyáltalán nem kételkedem magamban...
viszont sokszor álmodozom a sikerről, mármint, hogy hogyan fog bekövetkezni, mit vált ki, hogyan kell reagáljak...de attól még el fogom érni, mert elképzelem milyen lehet...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!