Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hölgyek, urak vannak itt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, urak vannak itt még nagy álmodozók, akik nem két lábbal a földön járnak?

Figyelt kérdés
2015. okt. 8. 00:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én már túl sokat csalódtam ahhoz, hogy ne realistaként szemléljem a világot...
2015. okt. 8. 00:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Van.
2015. okt. 8. 00:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Na és azok hol vannak, akik tényleg 2 lábbal a földön állnak? :P Mert én az ilyet keveslem.
2015. okt. 8. 00:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem azokból van több.
2015. okt. 8. 00:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Mi értelme nagyokat álmodni, ha úgy sem lehet megvalósítani?

Az ember gondolkodjon csak normálisan, aztán ahogy halad az életben, és lesznek lehetőségei, úgy tehet nagyobb dolgokat. De amíg csak álmodozik az ember, addig saját maga alatt vágja a fát. Ugye emlékszel, mint mondott Dumbledore? :-)

2015. okt. 8. 02:18
 6/11 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne ?????

23F

2015. okt. 8. 03:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha álmodni sem mersz akkor mit vársz... ? Majd minden csak történik magától ? :D
2015. okt. 8. 08:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Attól függ, miről van szó, van, amiben realistának kell lenni, van, amiben lehet álmodozni. De az álmodozás semmit sem ér, ha a megvalósításáért nem teszel semmit. :-)
2015. okt. 8. 10:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Egy lábbal a földön, egy lábbal a fellegekben.
2015. okt. 8. 10:49
 10/11 anonim ***** válasza:

nézőpont kérdése...

én azt mondom a földön járok és meg vannak a céljaim amiket elérek majd...mások szerint én a fellegekben járok és csak álmodozom...lassan elérek pár célt, de vannak olyanok amik mások számára elérhetetlenek, de én úgy gondolom, hogy én el fogom érni, és egyáltalán nem kételkedem magamban...

viszont sokszor álmodozom a sikerről, mármint, hogy hogyan fog bekövetkezni, mit vált ki, hogyan kell reagáljak...de attól még el fogom érni, mert elképzelem milyen lehet...

22F

2015. okt. 8. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!