Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk ti komolyabban is vonzóna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti komolyabban is vonzónak találjátok ha egy szép nő 10 évvel fiatalabb nálatok, de éretten gondolkodik, vagy akkor is csak szexre kellene?

Figyelt kérdés
2015. okt. 7. 12:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Volt már 20 évvel idősebb és 20 évvel fiatalabb is, szerettem mindegyiket, el tudtam volna képzelni velük az életemet egy darabon, kár hogy ők nem :)
2015. okt. 7. 14:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem 20 év felett az emberek gondolkodásmódja egyre kevésbé függ össze a korukkal. Én legalábbis elég sok embert ismerek a nálam 10 évvel idősebb korosztályból (30 eleje), és teljesen jól megértjük egymást. Az lehet esetleg probléma, ha két teljesen különböző életvitelű személy találkozik.
2015. okt. 8. 01:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Lány vagyok. Én szerencsére sokféle korú és nemű emberrel el tudok beszélgetni, ha van legalább egy apróság, ami mindkettőnket érdekel vagy hozzá tudunk szólni. Nem vagyok túlságosan bőbeszédű, de visszahúzódó sem. A környezettől függ minden. Párkapcsolat terén viszont már úgy gondolom, hogy minimum 10 évvel idősebbnek kellene lennie a páromnak. Most a húszas éveim elején járok, tíz év múlva már lehet, hogy egy korombeli is eljutna arra a "szintre", ami számomra fontos vagy ideális. Szerettem már bele nálam fiatalabb fiúba is, de kapcsolatot nem tudtam volna elképzelni vele. Legutóbb viszont egy 19 évvel idősebb férfi dobogtatta meg a szívem, és ha rajtunk kívülálló okok nem akadályoznának meg minket, most együtt is lennénk. Csak abban tudok bízni, hogy az élet még összesodor minket valamikor... (Mielőtt valaki megkérdezné, nem, nem a szex tartott minket össze. Még ma is kommunikálunk, amikor van erre lehetőségünk, törődünk egymással.)
2015. okt. 26. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!