Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újrakezdené az exem?
Barátommal majdnem 2 évig voltunk együtt és 2 hónapja szakított, mert kihűlt a kapcsolatunk. Azóta viszont szinte minden nap beszélünk, eleinte lényegtelen kamu indokkal ír rám, aztán beszélgetünk "rendes témákról". Van, hogy nagyon egyértelmű jelét mutatja annak, hogy akar valamit (közös emlékekről küld képet, nagyon kedves, sosem a nevemen szólít hanem a mi becenevünkön stb.). Legutóbb arról panaszkodott, hogy nagyon egyedül van, és én hogy vagyok ezzel. Olyan, mintha próbálna közelíteni, de mégsem. Én viszonylag elutasító vagyok vele, szívesen beszélek vele, de éreztetem, hogy nem már nem érdekel az egész. Viszont ez lehet, hogy nincs is így... A kapcsolatunk nagyon jó volt, veszekedésektől, megcsalástól stb mentes, nagyon jól elvoltunk csak részéről kihűlt. Bár már olyat is mondott egyszer (részegen), hogy végülis ezzel nem is volt probléma (érzelmeivel). Miért viselkedik így szerintetek? Hogyan értelmezzem?
24/N
Sehogy, túlbonyolítod.
Annyi csak amit az 1-es írt!
Húzd alá vagy Igen vagy Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!