Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti örülnétek ilyen ajándéknak?
1 éve leszünk együtt a barátommal és arra gondoltam valami praktikus, figyelmes ajándékkal lepem meg. Az utóbbi egy-pár hónapban próbáltam figyelni arra mire lenne szüksége és folyton folyvást hajtogatta, hogy a fél pár zoknijai, az alsónadrágai és tollai valami alternatív univerzumban buliznak együtt, mivel sosem találja egyiket sem.
Összeállítottam egy kis csomagot amiben van jópár alsó, 6 pár zokni, végtelen toll és ceruza, meg egy általam készített tolltartó. Na meg egy üveg whiskey mert szereti. Ti örülnétek ilyen praktikus ajándéknak vagy ez túl "kevés" meg nem elég személyes.
21/L
A te helyedbe beleraknék még egy bugyit. :)
És ha kérdezi miért azt mondod neki hogy legyen nálad tartalék nekem ha le akarod tépni az enyém. :D
Ha nem izgatja a bugyi ami bele került akkor ott gondok vannak. Kezdj el gyanakodni. Ha azt mondja hogy Emmára pont jó akkor csak poénkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!