Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak ti örülnétek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti örülnétek ilyen ajándéknak?

Figyelt kérdés

1 éve leszünk együtt a barátommal és arra gondoltam valami praktikus, figyelmes ajándékkal lepem meg. Az utóbbi egy-pár hónapban próbáltam figyelni arra mire lenne szüksége és folyton folyvást hajtogatta, hogy a fél pár zoknijai, az alsónadrágai és tollai valami alternatív univerzumban buliznak együtt, mivel sosem találja egyiket sem.

Összeállítottam egy kis csomagot amiben van jópár alsó, 6 pár zokni, végtelen toll és ceruza, meg egy általam készített tolltartó. Na meg egy üveg whiskey mert szereti. Ti örülnétek ilyen praktikus ajándéknak vagy ez túl "kevés" meg nem elég személyes.

21/L

2015. okt. 3. 22:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
szerintem értékelni fogja :)
2015. okt. 3. 22:45
 2/14 anonim ***** válasza:
70%

A te helyedbe beleraknék még egy bugyit. :)

És ha kérdezi miért azt mondod neki hogy legyen nálad tartalék nekem ha le akarod tépni az enyém. :D

Ha nem izgatja a bugyi ami bele került akkor ott gondok vannak. Kezdj el gyanakodni. Ha azt mondja hogy Emmára pont jó akkor csak poénkodik.

2015. okt. 3. 22:49
 3/14 Clark Kent.. ***** válasza:
Szerintem ez pont jó, mehet az ötlet.
2015. okt. 3. 22:52
 4/14 A kérdező kommentje:
Második, köszi a tippet szerintem bevetem! Nikit szokott mondani nem Emmát és tudom hogy viccel :D
2015. okt. 3. 23:01
 5/14 anonim ***** válasza:
2. válaszoló ötlete nagyon jó, szerintem amúgy ez sok lenne egyben ajándékban...Én csak simán 1 whiskynek is örülnék :)
2015. okt. 3. 23:04
 6/14 anonim ***** válasza:
Kell a bugyi hidd el. Nem vagytok gyerekek. Sőt belerakod egy kulcstartós dobozba hogy mobil legyen nem lehet tudni hogy a buszon vagy a parkban történik e valami! :D
2015. okt. 3. 23:33
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. okt. 3. 23:47
 8/14 anonim ***** válasza:
teljesen jó.
2015. okt. 4. 00:00
 9/14 Interferencia ***** válasza:
Simán jó.
2015. okt. 4. 00:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Persze, hogy jó:) Az ajándékoknak nem az a lényege, hogy drága legyen, évfordulónál meg pláne. Barátom nem igazán szeret ajándékozni, de én akkor is mindig meglepem, mert én szeretek adni, de hogy ne érezze rosszukl magát sosem veszek neki drága dolgot, inkább csak sütök neki finom sütit, photoshoppolok neki egy vicces képet, csinálok vmi közös programot és ezeket mindig értékeli, mégha nem is szeret évfordulókat tartani
2015. okt. 4. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!