Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gáz egy férfi számára? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz egy férfi számára? Vagy minden férfi örülne neki?

Figyelt kérdés
Mennyire gáz egy férfi számára, ha van egy olyan nője aki eltartja, takarít , főz stb... Szóval mindent csinál a férfi helyet, a férfinek semmi dolga sincsen. A férfi mellesleg ez a nő előtt, nőről , nőre járt. A nők nagy része pénzelték leginkább jó módú nőkkel kavart.

2015. szept. 30. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem itt inkább a nő oldaláról szánalmas a szitu. A férfinek nyilván jó így, ha a korábbi kapcsolatai is erről szóltak. Ingyenélő, eltartott... van ilyen, nemtől függetlenül előfordul ez az állatfaj. Mondjuk ilyen helyzetben ugye az ember nehezen tudja elképzelni, hogy ennek a férfinek bármilyen valódi érzelme lenne, mert sokkal valószínűbb, hogy kényelmi szempontokból van a jelenlegi kapcsolatában.
2015. szept. 30. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem tud élni! :D

Ha mindkettejüknek jó így, akkor mi a gáz?

2015. szept. 30. 21:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Egyetlen szó :selyemfiú

A férfinek miért lenne gáz?

Ha egy számító, ingyenélő parazita, akkor nem gáz.

2015. szept. 30. 21:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Na de a ha nincs ilyen helyzetben akkor dolgozik. Szűkség nagyúr ugye.:D Mellesleg vannak ilyen nők. Ismertem olyat akinél, az volt hogy a gyerek anyjával beszélt a nő hogy össze akarnak költözni, de a férfinak semmi dolga nem lesz, dolgoznia sem kell majd ő eltartja.
2015. szept. 30. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Manipulatív személyiség,nagy farok és jó teljesítmény a szexben,jóképű legyen és lehetőleg 33-34 év alatt,ennyi elég.

Általában az egyedülálló gyerekes anyukák, akiket így be lehet palizni.

Sok ilyen van,egész közelről láttam ilyet.

2015. szept. 30. 21:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Ami lemaradt, a nő általában 5-10 évvel idősebb, ez a jellemző.
2015. szept. 30. 21:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem olyan ritka a lusta disznó, alkoholista barom, aki még a fizetését is elissza! Azt nem tartja el az asszony?

Én is együtt vagyok egy kellemes hölggyel, aki kimos rám főz rám, és a bevásárlásokat együtt csináljuk, fizetjük, de ő többet vállal!

De neki kellek!

(jól nyalok)

2015. szept. 30. 21:46
 8/9 A kérdező kommentje:
6. Részben igaza van. De attól még nem kell, húú de jóképűnek lenni.:) Az sem feltétlenül igaz hogy idősebb, de nagyrészt viszont így van.:)
2015. szept. 30. 21:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én szememben az ilyen hapsi Egy HÍMRINGYÓ.
2015. szept. 30. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!