Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Társfüggők! Ti hogyan oldjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társfüggők! Ti hogyan oldjátok meg a problémát, ha épp nincs társatok?

Figyelt kérdés
Sajnos én társfüggő vagyok.
2015. szept. 28. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Szexkapcsolattal.
2015. szept. 28. 15:41
 2/10 opened paradise ***** válasza:

Próbálok nem hülyeségeket csinálni.

Tisztára,mint egy aa csoport :D

2015. szept. 28. 15:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Depressziós vagyok és elrontom az életem :D
2015. szept. 28. 15:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Szexkapcsolat. Vagy futok olyan szekér után, ami nem vesz fel. Vagy rosszul választok partnert és hosszú hónapokig megy a huza-vona, se veled se nélküled kapcsolat. Most már ott tartok, hogy sikerült lezárni minden ilyen pasi ügyet és depis vagyok, de egyedül. Próbálok új célokat kitűzni, pl. most maratonra készülök. A lehetőségekhez képest igyekszem a barátnőkkel közös programokat csinálni. És kicsit a pótlom a hiányt a nettel is, neten szoktam beszélgetni idegenekkel, de nem ismerkedek. Majd ismerkedek olyas valakivel, aki tényleg komolyan vesz, aki valóban hozzám illik, akivel hasonlóak az elképzeléseink egy kapcsolatról, addig meg várok és megpróbálom élvezni az életet, és nem mindig búval b@-ott lenni.
2015. szept. 28. 16:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálam még olyan nem volt, hogy nem volt társam- értsd, aktuális pasim, akivel elvoltunk. Szóval... Én így oldom meg :D Szerencsére mostanra megtaláltam azt az embert, akivel igazán társak vagyunk, és kivételesen már nem csak én gondolom ezt így :)
2015. szept. 28. 16:27
 6/10 A kérdező kommentje:

4/5.

Már ha kelleni fogsz úgy egy komoly szándékú férfinak, hogy már min. 3-an megtapasztaltak téged.

Márpedig komoly szándékú férfi komoly lánnyal/nővel áll csak le. A múltat is beleértbe. Nincs köntörfalazás. Tapasztalat.

2015. szept. 28. 17:07
 7/10 anonim ***** válasza:
5. vagyok: nekem a párom a 7. partnerem (már ami a szexet illeti). És eszébe sem jutott ezen agyalni, hogy úristen, több, mint 3, akkor most mi lesz, ez a lány nem is komoly. Ennél azért értelmesebb férfiakkal kezdene szerintem a nők többsége :)
2015. szept. 28. 17:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Kérdező! Nem vagyok már tini, hogy ez szempont legyen. Ez butaság, mellesleg megnézném én azokat a férfiakat, akik ezt állítják, vajon saját magukra mennyiben igaz az állítás, a saját elvárásainak megfelelnének-e? Önző dolog. Mert valamit elvárni csak úgy hiteles, ha maga is képes arra. Nem a korábbi kapcsolatok számán múlik egy kapcsolat sikere, kivéve a szélsőségesen sok vagy kevés! korábbi partnerek számát (utóbbi szintén lehet egy kapcsolat kerékkötője, bár ezt a kevés tapasztalattal rendelkező emberek csak akkor látják már be, amikor maguk is beleesnek a hűtlenségbe).

És még egy gondolat, a társfüggőség ebben az elgondolásban gyökerezik, amit a véleményed mögött áll. Mindig meg kell feleljek a páromnak, folyton azt kell lesnem, vajon neki mi a kívánsága, vágya, óhaja, hogy alárendeljem, vagy elnyomjam a saját szükségleteimet. Nehogy ne legyek neki elég jó, nehogy faképnél hagyjon. Később majd jöhet a bezzegelés, mennyi mindenről lemondtam érted, mégis ez a hála. Vajon jó ez a fajta szeretet? Nekem nem kell olyan férfi, aki kiköti a kapcsolataim számát, szerintem az ilyen ember nem elég érett. És ezzel nem a promiszkuitást hirdetem.

2015. szept. 28. 19:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Na, ilyenkor gondolom azt, hogy hasznos, hogy ennyi muszlim/iszlám ember jön Európába... na majd akkor valld ezt a nézetedet...
2015. szept. 28. 21:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez hogy befolyásolná a kérdést, kérdező? Eddig is voltak iszlám vallású emberek Európában, most lehet, kicsit többen lesznek átlagban, de azt sem nálunk. Ez mit változtatna az általános morálon? A kereszténység is elvileg szigorúan veszi a dolgokat, aztán mégsem tartja senki. Ha nem veszem komolyan (= nem tartom be a törvényeit) sem a saját, sem a másik ember vallását, akkor engem miért befolyásolna, hogy az egyikből most több lett pár %-al (egész Európára mérve)?
2015. szept. 29. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!